Rapor: Lg, Snapdragon 810'dan Vazgeçti - Son Dakika
Teknoloji

Rapor: Lg, Snapdragon 810'dan Vazgeçti

Rapor: Lg, Snapdragon 810\'dan Vazgeçti

Koreli üretici hakkındaki yeni iddialar ısınma sorununu yeniden gündeme getirdi.

01.04.2015 16:17
Hasan Uğur Nayır - -

GFX'in veritabanı listesinde LG G4'ün özellikleri ortaya çıktı. İsimsiz bir kaynağa göre G4'ün Güney Kore'de çıkacak modelinde bu işlemci var. Ancak ortaya çıkan taptaze bir rapor işin aslının böyle olmadığını ve LG'nin Snapdragon 810'dan vazgeçtiğini ileri sürüyor. En güzeli detayları biraz daha karıştıralım ve neler olduğuna bakalım.


Korea Times'ın haberine göre ismi açıklanmayan bir kaynak Qualcomm'un Snapdragon 810'daki ısınma problemini çözmediğini ve LG'nin bu yüzden daha az güçlü olan 6 çekirdekli 808'den başka seçeneğinin olmadığını belirtti.


LG G4, İstanbul'da ilk kez gösterilecek!


Aynı kaynak Qualcomm'un yılın 2. yarısından itibaren Snapdragon 810'daki aşırı ısınma sorunlarını çözebilmesinin mümkün olduğunu da iddia etti. Bu durum önceki bazı rivayetlerle ters. Biraz zamanda geriye gidersek TSMC'nin içindeki kaynaklar mart ayı ortasında 810'daki sorunun giderileceğini ve daha fazla üretimin olacağını vurgulamıştı.


Aslında hikaye gayet güzel başlamıştı. LG, G Flex 2'de kullandığı Snapdragon 810'da herhangi bir sorun olmadığını açıklamıştı. Sistem çipiyle alakalı güven vermişti. Buna rağmen Samsung Snapdragon 810'dan vazgeçti ve kendi işlemcisini S6/S6 Edge'te kullandı. 810'un ısınma sorunu geçtiğimiz seneden beridir gündeme geliyor.


Sizin bu konuda düşünceniz nedir? Snapdragon 810'un ısınma sorunu hakkındaki ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşın.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Rapor: Lg, Snapdragon 810'dan Vazgeçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement