Rasim Ozan Kütahyalı'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Kızdıracak Derbi Yorumu - Son Dakika
Spor

Rasim Ozan Kütahyalı'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Kızdıracak Derbi Yorumu

Rasim Ozan Kütahyalı'nın "Bu kararı kim verirse versin seyircisiz oynama kararına imza atan kurum ya da kişi bunun altında kalır, Bir rezalet olurdu." sözleri Erdoğan'ı kızdıracak gibi.

21.03.2016 11:08  Güncelleme: 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisi güvenlik gerekçesiyle ileri bir tarihe ertelendi. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Derbi ciddi bir istihbarata bağlı olarak ertelendi" denildi. "Beyaz Futbol" yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, konuyla alakalı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı kızdıracak bir yorumda bulundu.

"BU KARARI KİM VERİRSE VERSİN..."

Galatasaraylı olmasıyla bilinen Rasim Ozan Kütahyalı, dün gece Beyaz TV'de yayınlanan "Beyaz Futbol" programında konuyla alakalı yaptığı yorumda "Bu kararı kim verirse versin seyircisiz oynama kararına imza atan kurum ya da kişi bunun altında kalır, onu söyleyeyim. Bir rezalet olurdu." dedi.

ERDOĞAN NE DEDİ

Terör gerekçesiyle ertlenen Galatasaray-Fenerbahçe derbisiyle alakalı dün gece TRT'ye konuşan Erdoğan, şu ifadeleri kullanmıştı; "Bazı ciddi istihbarat bilgileri üzerine önce seyircisiz oynatmayı düşündük ama daha sonra alınan istihbaratların ön bilgilerle örtüştüğünü görünce maçı ileri bir tarihe ertelemiş olduk."







Rasim Ozan Kütahyalı\'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan\'ı Kızdıracak Derbi Yorumu

Son Dakika Spor Rasim Ozan Kütahyalı'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Kızdıracak Derbi Yorumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • yibo: ... VATAN MİLLET İÇİN ,EZAN İÇİN, BAYRAK İÇİN CHP , HDP DEN DAHA TEHLİKELİDİR... 0 0 Yanıtla
  • Çarşı. : Bunu kim takıyor ki 0 0 Yanıtla
  • neden: neden her konuda cb fikir beyan ediyor,macin seyircisiz yada iptal olmasina cb ne karisiyor hic baska isi yok mu .butun ulkeyi her birimi yonetme istegi nedir boyle .Allah doyursun 0 0 Yanıtla

Advertisement