Rasim Ozan Kütahyalı: İzlanda Antrenörü Terim'i Paspas Yaptı - Son Dakika
Spor

Rasim Ozan Kütahyalı: İzlanda Antrenörü Terim'i Paspas Yaptı

Rasim Ozan Kütahyalı: İzlanda Antrenörü Terim\'i Paspas Yaptı

Rasim Ozan Kütahyalı, İzlanda mağlubiyetinin ardından yaptığı yorumda "İzlanda antrenörü ayda 400 bin Euro alan Fatih Terim'i paspas yaptı." dedi.

10.09.2014 10:13  Güncelleme: 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Euro 2016 Elemeleri A Grubu ilk maçında Milli Takımımız, deplasmanda İzlanda'ya 3-0 mağlup oldu ve elemelere kabus gibi başladı. Maçtan sonra futbol kamuoyu Terim ve öğrencileri hakkında olumsuz yorumlar yaparken en sert eleştiri Rasim Ozan Kütahyalı'dan geldi. Kütahyalı, "Ayda 15 bin Euro alan İzlanda antrenörü ayda 400 bin Euro alan Fatih Terim'i paspas yaptı.Çok üzücü." ifadelerini kullanarak Fatih Terim'i yerden yere vurdu.

"İzlanda ANTRENÖRÜ TERİM'İ PASPAS YAPTI"

Sivri dilli yorumlarıyla ve Galatasaraylı kimliğiyle tanınan Kütahyalı, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Allah taksiratını affetsin sinyor terim... İzlanda'dan bile fark yediysek ne olacak bu işin sonu eyy terim? Ayda 15 bin Euro alan İzlanda antrenörü ayda 400 bin Euro alan Fatih Terim'i paspas yaptı.Çok üzücü. İzlanda bugün resmen bizi kevgire çevirdi.Yazıklar olsun sana Fatih Terim... Bekir İrtegun formda oynatmaz... Alper Potuk'u oynatmaz...Terim'de Fenerbahçe takıntısı var.Milli duruş bu değil... Selcuk İnan bir yildir formsuz terim gs'den diye formayi veriyor...Terim'in derdi hala gs'ye dönmek. Fatih Terim Arda Turan'ı ince ince doğruyor şu an.Terim'e göre Arda çakma yıldızmış..." ifadelerini kullandı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Rasim Ozan Kütahyalı: İzlanda Antrenörü Terim'i Paspas Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement