Rastgele Ateş Açan Şahıs Özel Harekatçıların Operasyonuyla Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Rastgele Ateş Açan Şahıs Özel Harekatçıların Operasyonuyla Gözaltına Alındı

Rastgele Ateş Açan Şahıs Özel Harekatçıların Operasyonuyla Gözaltına Alındı

Pendik’te bunalıma giren bir şahıs evinde rastgele ateş açınca özel harekat polislerinin düzenlediği operasyon sonucu gözaltına alındı.

25.08.2014 16:36

Pendik'te bunalıma giren bir şahıs evinde rastgele ateş açınca özel harekat polislerinin düzenlediği operasyon sonucu gözaltına alındı.

Olay, Güllübağlar Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi üzerindeki bir sitede meydana geldi. Alınan bilgiye göre, sitenin giriş katında oturan İlhan Bozkurt'un dairesinden silah sesleri yükselmesi üzerine site sakinleri durumu polise haber verdi. Siteye gelen polis, dairenin ziline bastı ancak açan olmadı. Silah seslerinin devam etmesi üzerine özel harekat polisleri çağrıldı. Polis site çevresinde geniş güvenlik önlemi alarak, vatandaşları uzaklaştırdı. Çelik yeleklerini giyen özel harekatçılar, Bozkurt'u uzun süre ikna etmeye çalıştı. Bu sırada çok sayıda özel harekat polisi de operasyon için sitenin bahçesinde bekledi. Uzun süren çabaların ardından Bozkurt ikna edilerek binadan çıkartıldı. Gözaltına alınan Bozkurt, Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Rastgele Ateş Açan Şahıs Özel Harekatçıların Operasyonuyla Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement