'Recep İvedik 5' İçin Antalya'da Figüran Aranıyor - Son Dakika
Magazin

'Recep İvedik 5' İçin Antalya'da Figüran Aranıyor

\'Recep İvedik 5\' İçin Antalya\'da Figüran Aranıyor

Komedyen Şahan Gökbakar'ın başrolde yer aldığı 'Recep İvedik' serisinin beşinci filminin çekimleri devam ederken, figüran ve yardımcı oyuncuları için 2 aydır aralıksız seçme yapılıyor.

29.09.2016 11:59  Güncelleme: 12:20

Komedyen Şahan Gökbakar, 'Recep İvedik' serisinin 5'inci filmi için çalışmalara başladığını instagram hesabından duyurdu. Bir bölümü Belek Turizm Bölgesi'nde çekilecek film için Antalya merkezli Esline Mankenlik Ajansı, figüran ve yardımcı oyuncu seçimi yapıyor.

ANTALYA'YI TERCİH ETTİ

'Recep İvedik' serisinin yeni filmi için kardeşi Togan Gökbakar'la çalışmalarını sürdüren Şahan Gökbakar, çekimler için Antalya'yı seçti. 'Recep İvedik 5'i 2017 yılının şubat ayına yetiştirmeyi planlayan komedyen, film çalışmalarını instagram hesabından yayımladığı videolu mesajla duyurdu.

ŞİVELİ KONUŞTU

Mesajında şiveli konuşan Gökbakar, "Hepinizi gerçekten çok özledim. Yakın zamanda sizlerle beraber olucam, beraberce kafa atıcaz. Güzelcene eğlenicez. Adam olun, akıllı olun, asabımı bozmayın" ifadelerini kullandı. Gökbakar, mesajını, Recep İvedik gülümsemesiyle bitirdi.

AJANS FİGÜRAN ARIYOR

Gökbakar kardeşler bir yandan film çalışmalarını sürdürürken, Antalya merkezli Esline Mankenlik Ajansı ise filmin figüran ve yardımcı oyuncuları için 2 aydır aralıksız seçme yapıyor. Şu ana kadar 600'ün üzerinde figüran kayıt altına alındı. Ajansa gün içinde genç- yaşlı yüzlerce kişi gelerek prodüksiyon ekibine kayıt yaptırıyor, fotoğraf ve görüntü kaydı veriyor. Kendisini tanıtması istenilen kişiler, yurtdışı ve yurtiçinde çekilecek filmde rol alabilmek için yarışıyor.

Ekim ya da kasım ayında bir bölümü Serik İlçesi Belek Turizm Bölgesi'ndeki beş yıldızlı bir otelde çekilecek filmin içeriğiyle ilgili bilgi ise verilmedi.

Hepsi Recep İvedik'te oynamak için can atıyor;

'Recep İvedik 5' İçin Antalya'da Figüran Aranıyor
'Recep İvedik 5' İçin Antalya'da Figüran Aranıyor
'Recep İvedik 5' İçin Antalya'da Figüran Aranıyor

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin 'Recep İvedik 5' İçin Antalya'da Figüran Aranıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement