Rehber Öğretmeni Olmayan Köylerde Sunum Yapılıyor - Son Dakika
Yerel

Rehber Öğretmeni Olmayan Köylerde Sunum Yapılıyor

Rehber Öğretmeni Olmayan Köylerde Sunum Yapılıyor

Akçakoca Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli rehber öğretmenler Milli Eğitim Müdürlüğü’nün teşviki ve kaymakamlık oluruyla rehber öğretmeni olmayan köylerde öğrenci ve velilere sunu ve seminer çalışmalarıyla eğitimler veriliyor.

05.03.2015 09:45

Akçakoca Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli rehber öğretmenler Milli Eğitim Müdürlüğü'nün teşviki ve kaymakamlık oluruyla rehber öğretmeni olmayan köylerde öğrenci ve velilere sunu ve seminer çalışmalarıyla eğitimler veriliyor.

Akçakoca Milli eğitim Müdürlüğünde görevli Rehber Öğretmenler, Rehber Öğretmeni olmayan köy okullarına giderek veli ve öğrencilere Temel Eğitimden Orta öğretime Geçiş (TEOG) Sınavı, Verimli Ders Çalışma Teknikleri, Ergenlik ve Hedef Edindirme gibi konularda sunu ve seminer çalışmalarıyla bilgilendirme yaparak eğitimler veriliyor. Okul idareci ve öğretmenlerinin yanı sıra veli ve öğrenciler de verilen eğitimlerden memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Uğurlu köyünde, eğitimleri veren Rehber Öğretmenlerle yapılan görüşmelerde öğrenci ve velilerin ilgilerinden memnun kaldıklarını, Rehberlik servisi olmayan okulların öğrenci ve velilerinin de bu bilgilendirme ve eğitimlerden mahrum kalmamaları için Akçakoca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün desteğiyle bu eğitimleri planladıklarını ve bu döneme yaydıklarını ifade ettiler. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rehber Öğretmeni Olmayan Köylerde Sunum Yapılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement