Rektör Güvenç'in 24 Temmuz Gazetecilik ve Basın Bayramı Kutlama Mesajı - Son Dakika
Yerel

Rektör Güvenç'in 24 Temmuz Gazetecilik ve Basın Bayramı Kutlama Mesajı

Rektör Güvenç\'in 24 Temmuz Gazetecilik ve Basın Bayramı Kutlama Mesajı

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç, 24 Temmuz Gazetecilik ve Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

23.07.2014 09:28  Güncelleme: 09:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç, 24 Temmuz Gazetecilik ve Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç, basının bir ülkedeki demokrasinin gelişmesinde, halkın doğru bilgiye ulaşmasında çok önemli bir görevi üstlendiğini ifade ederek, "Ülkemizde maalesef bir dönem basına sansür uygulaması getirilmiş nihayet 24 Temmuz 1908 tarihinde bu uygulamaya son verilmiştir. Çünkü kamuoyunun bilgilendirilmesi ve aydınlatılması gibi önemli bir görevi yerine getiren basının özgür olması son derece önem taşımaktadır. Basın, ancak bu sayede halka tarafsız ve doğru bilgiyi ulaştırabilir. Değerli basınımızın bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da görevini en iyi şekilde yapacağına inanıyor, bu duygu ve düşüncelerle tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazetecilik ve Basın Bayramı'nı kutluyorum" dedi. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rektör Güvenç'in 24 Temmuz Gazetecilik ve Basın Bayramı Kutlama Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement