Rektör Şimşek Kyk Yurdu Öğrencileri ile Söyleşide Buluştu - Son Dakika
Yerel

Rektör Şimşek Kyk Yurdu Öğrencileri ile Söyleşide Buluştu

Rektör Şimşek Kyk Yurdu Öğrencileri ile Söyleşide Buluştu

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Gazi Hasan Paşa Erkek Öğrenci Yurdu’ndaki öğrencilerle söyleşide bir araya geldi.

06.05.2016 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Gazi Hasan Paşa Erkek Öğrenci Yurdu'ndaki öğrencilerle söyleşide bir araya geldi.

Öğrencilerle bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, burada yaptığı konuşmasında, "Üniversitemiz donanımlı kampüsü ve uzman akademik kadrosuyla sürekli kendini yenileyen, geleceği inşa eden bireyleri yetiştiren, öğrencilerimize kaliteli eğitim veren bir üniversitedir. Uluslararası işbirliklerimiz, öğrenci değişim programlarımız, sosyal sorumluluk projelerimizle her zaman öğrencilerimizin ve toplumun yanındayız" dedi.

Rektör Şimşek, yarının teminatı olan gençlerle birlikte olmaktan, onlarla vakit geçirmekten son derece memnun olduğunu dile getirerek, onlara yaşamlarında başarıyı yakalayabilmeleri için tavsiyelerde bulundu.

Öğrenciler de Namık Kemal Üniversitesi öğrencisi olmaktan gurur duyduklarını, kampüsün, dersliklerin, laboratuarların yanı sıra her alanda modern bir üniversitede öğrenim görmelerini sağlayan Rektör Şimşek'e teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rektör Şimşek Kyk Yurdu Öğrencileri ile Söyleşide Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement