Rengarenk Vitraylar Evleri Güzelleştirecek - Son Dakika
Yerel

Rengarenk Vitraylar Evleri Güzelleştirecek

Rengarenk Vitraylar Evleri Güzelleştirecek

Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü’nün evleri güzelleştiren etkinliklerinde bu hafta sonu Vitray Sanatı Atölyesi var. 29 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek etkinlikte kadınlar, vitray boyalar kullanarak birbirinden güzel saydam renkli camlar ortaya çıkaracak.

27.10.2016 15:10

Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü'nün evleri güzelleştiren etkinliklerinde bu hafta sonu Vitray Sanatı Atölyesi var. 29 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek etkinlikte kadınlar, vitray boyalar kullanarak birbirinden güzel saydam renkli camlar ortaya çıkaracak.

Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü, ufak dokunuşlarla evleri güzelleştiren etkinliklerine bir yenisini daha ekliyor. 29 Ekim Cumartesi günü 15.00-18.00 saatleri arasında ücretsiz gerçekleştirilecek Vitray Sanatı Atölyesi, kadınlara evlerini süsleyecek rengarenk vitraylar yapma fırsatı sunacak.

Atölyede cam üzerine vitray boyalar sürülerek ve varak çalışması yapılarak birbirinden renkli ve orijinal vitraylar ortaya çıkacak. Etkinlik sayesinde kadınlar hem vitray sanatının pratiklerini kolayca öğrenecek hem de el becerilerini geliştirecek.

Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü, 2016 sonuna kadar her cumartesi kadınlara özel atölye çalışmaları düzenlemeye devam edecek. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rengarenk Vitraylar Evleri Güzelleştirecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement