Resmi Kurumlarda Bayraklar Yarıya İndirildi - Son Dakika
Yerel

Resmi Kurumlarda Bayraklar Yarıya İndirildi

Resmi Kurumlarda Bayraklar Yarıya İndirildi

Batmandaki resmi kamu kurumlarında Bakanlar Kurulu Kararı sonrası bayraklar yarıya indirildi.

23.07.2014 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayraklar Gazze için yarıya indi

İsrail'in Gazze'ye yönelik gerçekleştirdiği katliamın ardından yurt genelinde ilan edilen yas'ın ardından bayraklar yarıya indirildi.

3 günlük milli yas ilan edilmesi sonucu tüm ülkede olduğu gibi Batman'da da bayraklar yarıya indirildi. Bakanlar Kurulu'nda alınan kararın uygulanması için ilgili karar valiliklere gönderildi.

Batman Valiliği'ne gönderilen yazıda "İsrail'in Gazze'ye yönelik menfur saldırıları sonucunda yüzlerce masum Filistinlinin ölümünden dolayı, köklü tarihi ve kültürel bağlarımız bulunan kardeş Filistin halkıyla dayanışma çerçevesinde, 22.7.2014 tarihinden itibaren üç gün süreyle milli yas ilan edilmesi ve bütün yurtta ve dış temsilciliklerimizde 24 Temmuz 2014 Perşembe günü güneşin batışına kadar bayrakların yarıya çekilmesinin uygun görüldüğü" ifadelerine yer verildi. Yazının Batman Valiliği'ne ulaşmasının ardından başta Batman Valiliği olmak üzere, Batman Üniversitesi, Batman İl Emniyet Müdürlüğü, kamu ve özel hastaneler ile diğer resmi kuruluşların tamamında göndere çekilen bayraklar yarıya indirildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Resmi Kurumlarda Bayraklar Yarıya İndirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement