Rıdvan Dilmen: Hayal Kırıklığı Bir Sonuç - Son Dakika
Spor

Rıdvan Dilmen: Hayal Kırıklığı Bir Sonuç

Rıdvan Dilmen: Hayal Kırıklığı Bir Sonuç

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Molde mağlubiyetini yorumlarken "Hayal kırıklığı bir sonuç. Bu skoru duyan maçı izlemeyen herkes şaşırmıştır." ifadesini kullandı.

18.09.2015 11:21

Yorumcu Rıdvan Dilmen, UEFA Avrupa Ligi ilk haftasında Fenerbahçe'nin, taraftarı önünde 3-1 mağlup olduğu Molde maçını değerlendirdi.

"HAYAL KIRIKLIĞI"

NTV Spor'da yorumculuk yapan Rıdvan Dilmen, Ülker Stadyumu Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşma sonrası, "Hayal kırıklığı bir sonuç. Bu skoru duyan maçı izlemeyen herkes şaşırmıştır. Nani'li, Volkan'lı, Fernandao'lu, Van Persie'li, yani 4 forvetli, yorulmaya başlayan Meireles'li, yani 1.5 orta sahalı Fenerbahçe'yi izleyenler ise şaşırmamıştır. Özellikle orta sahayı rakibe verdiğiniz zaman rakibin gol pozisyonuna girmemesi Avrupa'nın orta sıra takımlarından birine karşı da olsa mümkün değil. Fenerbahçe de orta sahayı rakibe teslim etti" ifadelerini kullandı.

"FUTBOLUN GERÇEĞİNİ OYNAYANLAR KAZANIR"

Eski milli futbolcu, "Fenerbahçe'de 58. dakikadaki Topal-Fernandao değişikliği sonrası şöyle bir tablo oluştu: Çubuklu formalılardan dönen topları beyazlı futbolcular alıyor. Dönüp bir bakıyor, önünde 50 metre alan var. 5 tane de beyazlı arkadaşı var. Sürebilir, sağa verebilir, soldaki arkadaşına verebilir, yanına verebilir. 4-5 alternatifi kullanarak hücum yapabilir. Molde hem gol buldu, hem direğe takıldı, hem de 3-4 net pozisyon üretti. Ta ki 84'te 10 kişi kalana kadar. Fenerbahçe'yi orta sahasını hızlı geçen takımlar yorarlar, Fenerbahçe'yi ekonomik oynatmazlar. Fenerbahçe'ye geriye doğru çok koşu yaptırdılar. Geri koşu yaptırırken Pereira da orta sahadan birini alıp iyice orayı bırakınca fizik olarak takım düştü. Moral olarak gollerden sonra zaten düşüktü. Dolayısıyla puan durumundan Norveç Ligi'nin 7.si olduğunu gördüğümüz bir takıma karşı favoriydi ama bu oyun böyle. Futbolun gerçeğini oynayanlar kazanır. Bu kadar ofansif forvetle oynarken deparlı oynayan iki bekin de yorulmaması mümkün değil. Hatta maç boyunca temposu yüksek olan, iki ceza sahası arasında gidip gelen Ozan Tufan da top kayıpları yaptı ama ayakta kalabildi. Van Persie henüz hazır değil ama 'Niye oynattı?' demem, oynayarak da kazanılabilir oyuncu" şeklinde konuştu.

"ŞENER DİNLENDİRİLSİN"

Ünlü yorumcu, "Şener Özbayraklı kötü değil, ama muhakkak dinlenmesi lazım. Hem Gökhan Gönül'ü kaybetmemek, hem de Şener'i kaybetmemek adına... Ve Josef de Souza'nın muhakkak bu takıma dönmesi lazım çünkü sadece defansın önünde değil, set önünde oynamasını bilen bir oyuncu. Son olarak taraftarın ilgisi ve desteği de müthişti. Fenerbahçe'nin önünde 5 maç ve çıkarılacak dersler var. Ama futbolda çılgınlığa yer yok" dedi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Rıdvan Dilmen: Hayal Kırıklığı Bir Sonuç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • ATMAYIN MÖÖÖÖÖ: MÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ LER 3 LEMİŞ HA MUHAHAHAHAAAAAAA 8 0 Yanıtla
  • AZİZ YILDIVIM: SOYUNMA ODASINDAYIMMMM 8 0 Yanıtla
    çiko: malll 0 1
  • Hakan: Sinir oluyorum Rıdvana varsa yoksa FB.tarafsız ol biraz. 3 4 Yanıtla
  • MEHMET: fenev yenilince rıdvanı izlemek çok keyifli oluıyor hahahaha 7 0 Yanıtla
  • ahmet çınar: Türkiye'deki maçlara bakıp zamanınızı boş yere harcamayın...kalite diplerde .. 6 0 Yanıtla
  • Édit élu: Ne hayal kırıklığı gerçek bu kapasite bu kadar 5 1 Yanıtla
  • karga: Bursa bunlari fena kaziklamis 4 2 Yanıtla
  • addo keles: hophop yandan azize yandan 5 1 Yanıtla
  • gokturk: Brugge de 118000 insane var....molde de 25000 insan Yani insandan fazla Inek var... Bize takima yenilen diyenler kendilerine baksin cunku molde ciflik takimidir 3 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement