Galatasaray Yönetiminin Riekerink Konusundaki Fikri Değişti - Son Dakika
Spor

Galatasaray Yönetiminin Riekerink Konusundaki Fikri Değişti

Galatasaray Yönetiminin Riekerink Konusundaki Fikri Değişti

Galatasaraylı idareciler, daha önce gönderilmesine kesin gözüyle bakılan Hollandalı çalıştırıcı Riekerink'i takımın başında tutma ihtimalini düşünmeye başladı.

28.05.2016 03:46  Güncelleme: 10:48

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Galatasaray'da Türkiye Kupası'nın kazanılması, geçici olarak takımın başına getirilen Jan Olde Rinkerink hakkındaki düşünceleri değiştirdi.

Altyapı için getirilen ancak Mustafa Denizli'nin istifasından sonra emanetçi olarak takımın başına geçen Hollandalı teknik adam, Türkiye Kupası'nı kazandırıp, Avrupa'da Cim-Bom'a bir yıl kazandırınca; sarı-kırmızılıların kafasında, "Göreve devam etsin mi?" düşüncesi oluştu.

ANTRENMAN METODLARINDAN ETKİLENDİLER

Başkan Dursun Özbek ile yöneticilerin, Riekerink'in performansından ve de en önemlisi antrenman metotları ile oyuncularla olan iyi diyaloğundan etkilendikleri, bu yüzden kalması fikrinin ciddi şekilde ele alınmaya başlandığı bildirildi.

ÖNCÜ YALMAN

Ancak Başkan Özbek'in, teknik direktör konusunda karar vermek için iki yol izleyeceği ifade edildi. Galatasaray Başkanı'nın önümüzdeki hafta Sportif AŞ'deki yeni yapılanmayı bekleyeceği, bunun sonrasında net adımlar atacağı vurgulandı. Özellikle Alp Yalman'ın burada önemli rol üstleneceği belirtiliyor.

KAMUOYU ARAŞTIRILACAK

Diğer taraftan Özbek ile yönetimin dikkat ettiği bir diğer husus ise kamuoyu yoklaması olacak. Buna göre kamuoyunda Jan Olde Riekerink'e gerekli desteğin verildiği sonucu çıkarsa Galatasaray önümüzdeki sezon yola Hollandalı çalıştırıcıyla devam etme olasılığı ciddiyet kazanacak.

(Milliyet)

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Galatasaray Yönetiminin Riekerink Konusundaki Fikri Değişti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Trey: Kalsin kalsın 1 sene daha şampiyon olalım 2 1 Yanıtla
  • Gs: Aman aman rinkerik degil perreira sayesinde kazandik emrenin hicbir varligi yoktu semihin kanadi pert oldu adam bekliyo seneye de mi boyle olalim terim gelmeli baska yabanci da gelmesin linnesi oynatmiyo eyyy sanli gs taraftari temkimizi koyalim sasirmayin 0 0 Yanıtla

Advertisement