Rıfat Kadri Kılınç, Köşk'te Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Rıfat Kadri Kılınç, Köşk'te Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

Rıfat Kadri Kılınç, Köşk\'te Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, ilçe genelindeki mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

19.09.2015 13:43

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, ilçe genelindeki mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Sarıçam Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kılınç mahalle sakinleri ile sohbet etti. Sarıçam Mahallesi Muhtarı Mehmet Girgin, mahalle sakinleri ile parke taşı döşemesi yapılan sokaklarda incelemelerde bulunarak yapılması öncelikli çalışmalar hakkında bilgi aldı.

DÜĞÜN SALONU HAYATA GEÇECEK

Yaz Projeleri kapsamında Sarıçam mahallesine yapılacaklar hakkında bilgi veren Başkan Kılınç, "Sarıçam Mahallemiz köy statüsünde iken İl Özel İdare Müdürlüğü tarafından başlamış fakat tamamlanmayan Düğün Solonu inşaatımızı tamamlayıp hayata geçirmek için Köşk Belediyesi olarak yürüttüğümüz 'Yaz Projeleri' kapsamında projelendirerek Sarıçam Mahallemizin hizmetine sunacağız. Fizibilite çalışmamıza düğün salonumuzun ulaşım güzergahının yol çalışmasını tespit edip parke taşı döşemesini mahallemizdeki diğer yolların çalışmaları ile aynı anda tamamlayarak Sarıçam Mahallemiz için halkımızın rahatça sosyal ve kültürel etkinliklerini yapacakları, tüm etkinliklerini gerçekleştirecekleri bir ortam sunacağız" diye konuştu.

"ALTTAN ISITMA SİSTEMİ OLACAK"

Sarıçam Mahallesi muhtarı Mehmet Girgin ve mahalle sakinleri ile mahalle kahvehanesine geçen Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, mahallenin ileri gelen büyükleri ile sohbet ederek ilçeye yeni bağlanan bir mahalle olarak Köşk Belediyesi'nden beklentilerini dinledi. Başkan Kılınç, "Siz değerli büyüklerimiz, başımızın tacısınız. Hizmette önceliğimiz sizlersiniz. Mahalle sakinlerinin rahat bir ortamda ibadetlerini gerçekleştirebilmeleri için Sarıçam Mahallesi Camii için halı altından döşemesi yapılan alttan ısıtma sistemini uygulayacağız. İlçemiz ve mahallelerimiz için çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Ekiplerimiz bir yandan ilçemizde kilitli parke taşı döşeme çalışmasını gerçekleştiriyor. Sarıçam Mahallemizde de çalışmalarımızı hazırlayıp yürütmüş olduğumuz 'Yaz Projeleri' sayesinde mahallelerimizin ihtiyaçlarına çözüm bulacağız. Sarıçam Mahallemiz için gerekli projelerimizin çalışmasını hazırlayıp hayata geçireceğiz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rıfat Kadri Kılınç, Köşk'te Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement