Rize'de Belediye Başkanına Yapılan Saldırı - Son Dakika
Güncel

Rize'de Belediye Başkanına Yapılan Saldırı

Çayeli Belediye Başkanı Esmen: "Cahilane, sebepsiz ve şuursuzca yapılan bir hareket. Herkes gibi biz de kınıyoruz"

18.04.2014 16:57

Çayeli Belediye Başkanı Atilla Esmen, kendisi ve şoförüne yönelik saldırıya ilişkin, "Cahilane, sebepsiz ve şuursuzca yapılan bir hareket. Herkes gibi biz de kınıyoruz" dedi.

Esmen, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, dün talihsiz bir olay yaşadıklarını belirtti.

"Cahilane, sebepsiz ve şuursuzca yapılan bir hareket" diyen Esmen, "Herkes gibi biz de kınıyoruz. Bu şahsımıza değil, kurumsal, tüzel kişiliğimize ve partimize yönelik bir harekettir ama biz bunu büyütmedik ve büyütmeyeceğiz" ifadesini kullandı.

Gerekli idari ve adli işlemlerin başladığını anımsatan Esmen, şunları söyledi:

"Bununla ilgili yetkili kişiler her türlü önlemi almış ve gereken yapılacaktır. Hem muhtarlarımız hem de sivil toplum kuruluşlarımızın saygıdeğer başkanları bu konuda 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulundu. Buraya kadar zahmet ettikleri için çok teşekkür ederim. Bizim aramızı kimse bozamaz. Bu ülkede hiç kimse belli belirsiz olaylara sebebiyet veremez. Biz hep birlikteyiz, beraberiz. Hep beraber katılımcı bir belediyecilik anlayışıyla ilçemize hizmet etmek için yola çıktık. Biz bu yola dua almak ve hizmet etmek için çıktık. Allah bize bu duayı almayı nasip etsin. Herkese itidal çağrısı yapıyoruz. Herkes sakin olsun. Bu büyütülecek bir olay değildir. Biz görevimizin başındayız. Bütün dost ve arkadaşlara özellikle teşekkür ediyorum."

Çayeli Müftülüğü'nce "Kutlu Doğum Haftası" dolayısıyla Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu salonunda düzenlenen programa katılan Çayeli Belediye Başkanı Atilla Esmen ve şoförü Hasan Esmen, çıkışta 20 kişilik grubun saldırısına uğramış ve darbedilmişti. Polis, olaya karıştığı iddiasıyla A.Ç, Y.Ç, S.Ç. ile Y.U'yu gözaltına almıştı. - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Rize'de Belediye Başkanına Yapılan Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement