Rize'de İntihar Etmek İçin Çıktığı Köprüde Bayıldı - Son Dakika
Güncel

Rize'de İntihar Etmek İçin Çıktığı Köprüde Bayıldı

Rize\'de İntihar Etmek İçin Çıktığı Köprüde Bayıldı

Rize'de intihar etmek için çıktığı köprüde bayılan genç düşmek üzereyken polis ve itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu kurtarıldı.

21.05.2014 16:35  Güncelleme: 16:38

Rize'de intihar etmek için çıktığı köprüde bayılan genç düşmek üzereyken polis ve itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu kurtarıldı.

Olay saat 14.00 sularında Karadeniz Sahil Yolu Rize Geçişi üzerinde bulunan Gülbahar Mahallesi Yaya Üst Geçidi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, isminin Ahmet Şahin (24) olduğu tespit edilen genç henüz belirlenemeyen bir nedenle yaya üst geçidinin yaklaşık 40 metre yüksekliğindeki korkuluklarına tırmandı. Gencin fark edilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Karadeniz Sahil Yolu tek şehit üzerinden araç ulaşımına kapandı. İtfaiye tarafından yol üzerinde hava yastıkları açıldı. İki polis görevlisi genci ikna etmek için bir itfaiye eri ile birlikte itfaiye aracının selesinde cengin yanına çıktı. Ancak genç bu sırada baygınlık geçirdi. Düşme ihtimaline karşı yavaşlatılması için üst geçit üzerinde battaniye açıldı. Bir polis memuru önce gencin kemerine taktığı çelik halatı itfaiye aracının sepetine bağladı. Ardından genç baygın bir şekilde itfaiye aracının sepetine alınarak çıktığı yerden indirildi. Genç ambulansa konularak hastaneye sevk edildi. Kurtarma operasyonu çok sayıda kişi tarafından merakla izlendi. Olayla ilgili inceleme sürüyor. - RİZE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Rize'de İntihar Etmek İçin Çıktığı Köprüde Bayıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement