Rize'de Kaçak Silah Atölyesine Operasyon - Son Dakika
Güncel

Rize'de Kaçak Silah Atölyesine Operasyon

Rize\'de Kaçak Silah Atölyesine Operasyon

Rize'nin Ardeşen ilçesinde, bodrum katında bir atölyeye yapılan baskında kaçak olarak silah üretildiği belirlendi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

27.04.2016 12:35  Güncelleme: 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize'nin Ardeşen ilçesinde kaçak silah üretildiği iddia edilen atölyeye düzenlenen operasyonda bir kişi gözaltına alındı.

BODRUMDAKİ ATÖLYEYE BASKIN

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve ilçe jandarma asayiş timleri, Deniz Mahallesi'nde beş katlı bir binanın bodrumunda N.V'ye ait atölyede arama yaptı.

ELE GEÇİRİLEN MALZEMELER

Ekipler, silah imalathanesi olarak kullanılan atölyede, üç eksenli bilgisayarlı CNC makinesi ve buna ait hard disk, bir dizüstü bilgisayar, 3 bilgisayar hard diski, 2 CD, bir DVD, 11 disket, 6 tabanca gövdesi ve kabzası, 10 tabanca gövdesi imali için işlenmiş madde, birer sütunlu tezgah üstü matkap ve tezgah üstü taşlama makinesi, bin 200 litre sanayi tipi kompresör, 2 güç kaynağı, silah imalinde kullanılan çok sayıda ham madde ve 160'dan fazla araç ile alet ele geçirdi.

Olayla ilgili N.V. gözaltına alındı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Rize'de Kaçak Silah Atölyesine Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ssss: EMEKÇİ ALI SEN KÜRTLE KARADENIZLIYI KARIŞTIRDIN 0 0 Yanıtla
  • emekçi Ali: karadenizde evlerin altında torna makinası vardır.makine ile kaçak silah üretiyor, mermi üretiyor kim fazla para verirse ona satıyorlar, hatta kocaeli.sakaryaya ve istanbul a gönderiyorlar insanlar gayri remsi geçiniyorlar, vergi vermiyorlar, kaçak elektrik kullanıyorlar dağ başında ormanın içinde kaçak ev yapmış orada rahat durmuyor devletin ormanını kesip kesip kereste yapıp satıyor,bunu karadenizde bütün polisler biliyor askerler biliyor, ormancılar biliyor, maliyeciler biliyor. 0 0 Yanıtla

Advertisement