Rize'de Silah ve Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Yerel

Rize'de Silah ve Uyuşturucu Operasyonu

Rize Jandarma Komutanlığınca silah ve uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 4 ruhsatsız tabanca ve bin 180 gram kubar esrar maddesi ele geçirildiği bildirildi.

30.11.2015 16:06

Rize Jandarma Komutanlığınca silah ve uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 4 ruhsatsız tabanca ve bin 180 gram kubar esrar maddesi ele geçirildiği bildirildi.

Rize Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, jandarma ekiplerinin sorumluluk bölgesinde bulunan yerlerde adli makamlardan alınan arama kararı ve yapılan istihbarat çalışmaları kapsamında Ardeşen ve Kalkandere ilçesinde bazı adreslere operasyon düzenlendiği belirtildi.

Aramalarda, 4 ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 4 şarjör ve bin 180 gram kubar esrar maddesi ele geçirildiği ifade edildiği açıklamada, yakalanan iki şüpheli şahsın Cumhuriyet savcısının talimatları doğrultusunda ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldığı kaydedildi.

Açıklamada, vatandaşların ihbar için 156 ve 155'i arayabilecekleri, ihbarda bulunanların isim ve adreslerinin hiçbir şekilde deşifre edilmeyeceği kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Rize'de Silah ve Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement