Roman Vatandaşlar Arasındaki Kavga Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Roman Vatandaşlar Arasındaki Kavga Güvenlik Kamerasında

Roman Vatandaşlar Arasındaki Kavga Güvenlik Kamerasında

Ümraniye'de Roman vatandaşlar taş ve sopalarla birbirine girdi. Komşu oldukları öğrenilen taraflar arasındaki kavga güvenlik kameralarına böyle yansıdı.

19.05.2016 03:56  Güncelleme: 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ümraniye'de Roman vatandaşlar arasında çıkan kavgada ortalık savaş alanına döndü. Ellerinle taş ve sopalar bulunan bir grup, kendilerini polise şikayet ettiği gerekçesiyle bazı Romanların evlerinin ve arabalarının camlarını kırdı.

ALKOLLÜ GENÇLER OLAY ÇIKARDI

Olay Ümraniye Cemil Meriç Mahallesi'nde Roman vatandaşların yoğun olarak yaşadığı Şehit Ahmet Güveç Sokak üzerinde dün gece saatlerinde meydana geldi. İddialara göre sokakta alkol alıp, müzik dinleyen 4-5 kişilik genç grubunu mahalle sakinleri, sessiz olmaları konusunda uyardı.

POLİSLE ARBEDE YAŞADILAR

Mahallelinin uyarılarına rağmen eğlenmeye devam eden grubu, bir sokak sakini polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekiplerinin uyarılarını dinlemeyen gençler ve polis arasında arbade çıktı.

EKİPLER YETERSİZ KALDI

Gençlerin aynı sokakta oturan yakınlarının da olaya karışması üzerine, olaya müdahale eden polis ekipleri yetersiz kaldı.

EVLERİN ARAÇLARIN CAMLARINI KIRDILAR

Polis ekipleri sokaktan ayrılarak, sokağın ilerisinde takviye ekiplerin gelmesini beklemeye başladı. Polisin olay yerinden ayrılmasının ardından gençler ve yakınları, ellerinde taşlar ve sopalarla komşularının evlerinin ve park halindeki araçlarının camlarını kırdı.

Roman Vatandaşlar Arasındaki <a class='keyword-sd' href='/kavga/' title='Kavga'>Kavga</a> Güvenlik Kamerasında

SALDIRGANLARIN ARACI YAN YATIRILDI

Kendilerini polise ihbar eden komşuları ile grup kavga etmeye başladı. Saldırıya uğrayan vatandaşlar da elleri sopalı saldırganların olduğu öğrenilen aracı yan yatırdı.

Roman Vatandaşlar Arasındaki Kavga Güvenlik Kamerasında

POLİS 6 KİŞİYİ GÖZALTINA ALDI

Saldırgan grup daha sonra takviye polis ekiplerinin geldiğini görünce kaçmaya başladı. Yaşanan kovalamaca sonucunda polis 6 kişiyi gözaltına aldı.

"KAVGA GÜVENLİK KAMERASINDA"

Sokakta bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, polis ekipleri ve grubun arasındaki arbedenin ardından polis ekiplerinin sokaktan ayrılması ve grubun ellerinde sopalarla sokağa girdikleri görülüyor.

Roman Vatandaşlar Arasındaki Kavga Güvenlik Kamerasında

Yaşanan kavga anları kameraya yansırken, saldırganların araçlara zarar vermesi, evlerin pencerelerine taş ve sopa atması dikkat çekiyor. Polis olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Roman Vatandaşlar Arasındaki Kavga Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement