Romanların Tüfekli Kavgasında 7 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Romanların Tüfekli Kavgasında 7 Yaralı

Romanların Tüfekli Kavgasında 7 Yaralı

Kütahya'da çadırlarda kalan Romanlar arasında çıkan kavgada av tüfekleriyle açılan ateşte 7 kişi çeşitli yerlerine isabet eden saçmalarla yaralandı.

13.06.2015 12:40  Güncelleme: 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'da çadırlarda kalan Romanlar arasında kavga çıkan kavgada 7 kişi yaralandı.

Olay, dün gece Osman Gazi Mahallesi'nde meydana geldi. Boş arazide kurdukları çadırda yaşayan Romanlar arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda, taraflar birbirlerine av tüfekleriyle ateş etti. Olayda, 7 kişi vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden saçmalarla yaralandı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralılardan 4'üne olay yerine gelen 112 ambulansı içerisinde müdahalede bulunuldu. Bu 4 kişi sağlık durumlarının iyi olması nedeniyle müdahalenin ardından çadırlarına gönderildi. Diğer yaralılar Ali Rıza Özaslan, Doğan Özaslan ve Erol Uzma ise ambulanslarla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Doğan Özaslan hastanede tedavi altına alındı, Ali Rıza Özaslan ile Erol Uzma ise acil serviste gerekli tedavilerinin ardından taburcu edildi.

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Taburcu edilenlerden Ali Rıza Özaslan ve Erol Uzma, tüfekle ateş etme olayına karıştıkları iddiasıyla polis tarafından gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Romanların Tüfekli Kavgasında 7 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Kutahyali: Emin ol romanlar kurtlerden bin kat iyidir en azindan vatanina ihanet etmiyorlar 5 1 Yanıtla
  • .....: CİNGEN DEĞİLMİ 0 1 Yanıtla
  • cilgin bjk: kurt olsun turk roman cingene olsun insaniz ulan inan 0 0 Yanıtla

Advertisement