Romanya Belediyeler Birliği Başkanı Dudu, Tütüncü'yü Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Romanya Belediyeler Birliği Başkanı Dudu, Tütüncü'yü Ziyaret Etti

Romanya Belediyeler Birliği Başkanı Dudu, Tütüncü\'yü Ziyaret Etti

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Romanya Belediyeler Birliği Başkanı Florıan Dudu’yu, makamında kabul etti.

08.09.2014 11:15

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Romanya Belediyeler Birliği Başkanı Florıan Dudu'yu, makamında kabul etti.

Florıan Dudu, misafirperverliğinden dolayı Başkan Hakan Tütüncü'ye teşekkürlerini bildirdi. Dudu, "Bizim burada olmamız, ortak çalışma programları, proje çalışmaları her iki taraf içinde iyi olur ve bizleri memnun eder. Bundan sonraki süreçte birlikte, projeler üretiriz" dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ziyaretlerinden dolayı Romanya Belediyeler Birliği Başkanı'na memnuniyetlerini bildirerek, "Vatandaşlarımızın ihtiyaçları beklentileri aynı, bu bakımdan bizim tecrübelerimizi, deneyimlerimizi paylaştığımız kimseler veya bizim tecrübelerini ve deneyimlerinden elde ettiğimiz kimseler üzerinde, çok farklı bu hedefimize ulaşacağımızı düşünüyoruz" dedi.

Biz prensip olarak Romanya'yla kamu hizmetleri olarak, yerel yönetim konusunda tecrübe paylaşımında bulunmayı, yürekten arzu ediyoruz diyen Başkan Tütüncü, "Aynı şekilde proje yapmayı da prensip olarak uygun buluruz. Bu ziyaretiniz bu ilişkileri oluşturmanın ilk adımı oldu. İnşallah önümüzdeki süreçte uygun bir vakitte biz de heyetimizle birlikte sizi ziyaret ederiz. Böylelikle birliklerimiz arasında bir protokol ve bir mutabakat zemini oluşturmaya gayret ederiz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Romanya Belediyeler Birliği Başkanı Dudu, Tütüncü'yü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement