Rüzgar Çetin'e Bir Dava Daha! 9 Yıla Kadar Hapsi İstendi - Son Dakika
Magazin

Rüzgar Çetin'e Bir Dava Daha! 9 Yıla Kadar Hapsi İstendi

Bir polisin şehit olmasına bir polisin de yaralanmasına neden olan ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in bu kez muşta ile yaralama ve tehditten 9 yıla kadar hapsi istendi.

14.06.2016 08:01  Güncelleme: 08:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ta alkollü direksiyon başına geçip bir polis memurunun şehit olmasına diğerinin ise yaralanmasına sebep olduğu için tutuklanan ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin hakkında, gece kulübü çıkışında bir arkadaşını "muşta" diye tabir edilen kesici aletle yaraladığı iddiasıyla 9 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

İddianameye göre olay, 30 Kasım 2013'te 'Propaganda' adlı kulüpte meydana geldi. Çetin, daha önceden tanıdığı Ahmet Tigrel'in yanından geçerken yanağından makas aldı ve eliyle başına vurdu. Bu hareket üzerine Tigrel ile Çetin arasında bir anda tartışma çıktı.


Çetin, kulüp görevlileri tarafından mekândan çıkarıldı. Mekâna 15 dakika sonra geri dönen Çetin, tekrar Tigrel'in önünü kesince yine dışarı çıkarıldı.

"SENİ ÖLDÜRECEĞİM"

Duruma öfkelenen Çetin, iddiaya göre "Seni öldüreceğim" diyerek Tigrel'i tehdit etti ve bu kez mekânın önünde bekledi. Tigrel ve arkadaşları dışarı çıktığı anda Çetin, genç adamın üzerine atlayarak darp etmeye başladı.


MUŞTA İLE DARP

Çetin, "muşta" diye tabir edilen ve silahtan sayılan aletle Tigrel'in başına ve vücudunun çeşitli yerlerine vurarak darp etti. Güvenlik görevlileri ikiliyi ayırdı.

BAŞINDA KESİK OLACAK ŞEKİLDE YARALANDI

Polis merkezine götürülen ikili birbirinden şikayetçi oldu ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Ahmet Tigrel'in Adli Tıp Kurumu raporuna göre, başında kesik oluşacak şekilde yaralandığı tespit edildi.

9 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ

Savcı Gökalp Kökçü tarafından yürütülen soruşturma sonunda Çetin hakkında, "silahla yaralama", "tehdit", "bıçak veya diğer aletleri izinsiz olarak kullanma" suçundan 9 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı. Ahmet Tigrel hakkında ise " hakaret" ve "yaralama" suçu kapsamında 3 yıla kadar hapis istendi. (Kaynak: Sabah Gazetesi)

Rüzgar Çetin\'e Bir Dava Daha! 9 Yıla Kadar Hapsi İstendi

Son Dakika Magazin Rüzgar Çetin'e Bir Dava Daha! 9 Yıla Kadar Hapsi İstendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • deniz deryalı: pislik herzaman ve heryerde pislik 12 1 Yanıtla
  • tekin: bunun babasinida mahkemeyi yaniltmaktan alacaksin iceri bence unlu diye hava atip duruyor 6 2 Yanıtla
  • PERTEK DERSİM: PARA BU ÜLKEDE ADALETİ BİLE SATIN ALIYOR GÖRÜRSÜNÜZ EN FAZLA 1 SENE SONRA DIŞARIDA BU MAHLUK 5 2 Yanıtla
  • İZMİR 35: FIRLATMA ŞIMARIK P.. CEZASINI ÇEKSİN ÇEKMELİDE. 6 0 Yanıtla
  • Xman: Bunlara hiç bir halt olmaz.. Sırtlarını dayamışlar akp.ye 5 1 Yanıtla
  • TUNÇ06: Bu adam zıvanadan çıkmış çok sinyalvermiş ben adam olmam diye sonum hapisane diye....ama çevresindekiler paranın verdiği şımarıklıkla ....sonun başlangıcını yaptılar...aile başta olmak üzere ...herkesuçlu.....polisin günahı neydi?.... 5 0 Yanıtla
  • ganime: eeeee sende az nane yememişin Rüzgarcim, ,icerde düşünde aklın başına gelsin be ablam 4 0 Yanıtla

Advertisement