Sabri'yi Menajeri Yaktı - Son Dakika
Spor

Sabri'yi Menajeri Yaktı

Sabri ile yollarını ayıran menajeri Ali Güven, Prandelli'nin Galatasaray'a gelmesine hem aracı oldu hem de eski oyuncusu hakkında olumsuz referans verdi.

22.10.2014 09:30  Güncelleme: 09:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da 25 Ekim'de gerçekleştirilecek olan kongrede Duygun Yarsavut'un başkan seçilmesi halinde Sabri Sarıoğlu'nu affedeceği konuşulurken tecrübeli futbolcunun kadro dışı kalmasıyla ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı.

SABRİ'Yİ MENAJERİ YAKTI

Buna göre Sabri, menajeri Ali Güven ile yollarını ayırdı. Güven, Prandelli'nin Galatasaray'a gelmesinde aracıydı. Sabri ile ilgili olumsuz referans veren Ali Güven yüzünden tecrübeli kaptan kadro dışı kaldı. Bu iddia sarı-kırmızılı kulisleri sarstı.

KÜFÜR ETTİ İDDİASI

Diğer bir iddia ise Sabri'nin geçtiğimiz sezon Antalya'da oynanan maçın devre arasında dönemin teknik direktörü Mancini ve Başkan Ünal Aysal'a küfür ettiği için kadro dışı kalması.

Sabri\'yi Menajeri Yaktı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Sabri'yi Menajeri Yaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • İST 34: sabri reisi severiz zaten veysel gibi boş bir adamdan 10 kat iyi. . iyi olması önemli değil yüregi hırsı yeter 16 2 Yanıtla
  • -: Sabri reiz dediyse haketmişlerdir. Ne oldu ikikside sabri reizden önce takımdan gittiler. 11 3 Yanıtla
  • resul oksuz: sabrı kışiliğiyle harıka bır ısan 3 1 Yanıtla
  • anıl: Sabri gerçek ve has galatasaraylıdır gerekdiğinde kendi cebinden takıma yardım etmiştir. Ünal aysal ve mancini zaten boş adamlardır ünal aysal denilen herif istifa etmedi etmedi neden gs milyon dolarlık borca sokupta istifa etti ? Mancini gs bu kadar seviyorduda neden ayrılıp 13milyon tazminat alıp gitti ? Şu çok konuşan tabutcu cok bliyosan sen oyna sahada o saydığın isimler genç yetenekler bazıları kötü olabilir ama senin azın papuş gibi bu söylediklerini git türk telekom arenada söylede azını yamultsunlar cahil 1 1 Yanıtla

Advertisement