Sacred House'un Stratejik İletişim Ajansı SALT İletişim Grup - Son Dakika
Güncel

Sacred House'un Stratejik İletişim Ajansı SALT İletişim Grup

Sacred House, stratejik iletişim danışmanlığı konusunda hizmet partnerini seçti. Sacred House, yeni dönemde iletişim hizmetlerini SALT İletişim Grup ile yürütecek.

11.11.2015 17:10

Kapadokya'da neo klasik bir mimari ile tasarlanarak hayata geçirilen

Dijital pazarlama ile tam entegre olmuş çağdaş bir yapı ve yeni nesil medya iletişimi anlayışıyla hizmet veren SALT İletişim Grup, müşteri portföyüne Kapadokya bölgesinin katma değerlerinden biri olan ve 2003 yılında açılan Sacred House'u ekledi. Turizm, taşımacılık, açık hava aktiviteleri, el sanatları ve madencilik sektörlerinde uzun yıllardır deneyim sahibi olan Dorak Holding bünyesinde faaliyet gösteren Sacred House, yeni dönemde iletişim hizmetlerini Salt İletişim Grup ile yürütecek.

Ödüllü 21 konsept oda

Özel (S) Tip Belgeli butik otel olma özelliği taşıyan Sacred House (Kutsal Ev), 12 yıldır misafirlerine, Ürgüp'ün tarihi dokusu içinde, konsept konaklama anlayışıyla hizmet veren özel bir tesis. Neo klasik bir mimari ile tasarlanarak hayata geçirilen Sacred House, her biri ayrı konseptte tasarlanmış 21 odasıyla, birçok iç tasarım ve uygulama ödülüne sahip. Adından da anlaşılacağı üzere, ruhani ve entelektüel bir sığınak rolünü başarıyla üstlenen mekân, yüksek profil konuklarına kaliteli ve özel bir hizmet sunma anlayışıyla çalışıyor.

Anadolu, Ortaçağ ve İtalyan mutfaklarından en leziz örnekleri başarıyla hazırlayan Sacred House'un deneyimli mutfak ekibi, misafirlere çok özel lezzetler sunuyor. Odalarından yemek salonlarına kadar, Anadolu ve dünya kültürünün zengin öğelerinden izler taşıyan ve dünya tasarım otoritelerince adından söz edilen tesis, yurtdışı ağırlıklı müşteri profiline hitap ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sacred House'un Stratejik İletişim Ajansı SALT İletişim Grup - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement