Sadece Sürmüyoruz ! - Son Dakika
Güncel

Sadece Sürmüyoruz !

10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü üyeleri Sevgi Özel Eğitim Uygulama Merkezini ziyaret ederek çocuklar ile geleneksel buluşmalarını gerçekleştirdi.

26.03.2015 15:18

10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü Derneği, 2013 yılından bugüne yürüttüğü "Sadece Sürmüyoruz" projeleri kapsamında, zihinsel engelli ve otistik çocuklar ile bir araya geldi.

Motosiklet tutkunlarını kapıda çiçekler ile karşılayan özel eğitime muhtaç çocukların sevinci gözlerinden okunuyordu. Çocukları motosikletlerine bindirerek güzel bir gün geçirmelerini sağlayan 10Riders üyeleri arasında duygulu anlar yaşandı.

Çocuklar ile fidan da diken kulüp üyeleri daha sonra yanlarında getirdikleri pastayı çocuklar ile birlikte kesip hoşça vakit geçirdiler. 10Riders üyeleri birlikte okulu gezerek çocukların faaliyetlerine de katıldı.

Sevgi Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi Müdürü Ahmet Hamdi KILIÇ, 10Riders başkanı Özgür CANDAR'a düzenledikleri bu etkinlik için teşekkür belgesini de takdim ederek memnuniyetini ifade etti.

10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü Derneği başkanı Özgür CANDAR "motosiklet tutkunlarının tümü bu tür sosyal faaliyetler için her zaman hazırdır. Bugün çocukları sevindirebildiysek ne mutlu bize. Onların yüzlerindeki gülümseme çok değerli. Burada emek veren başta müdürümüz ve tüm öğretmenlerimize gösterdikleri özveriye binlerce kez teşekkür ederiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sadece Sürmüyoruz ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement