Şafaktepe Konağı Açılışa Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Şafaktepe Konağı Açılışa Hazırlanıyor

Mamak’a kazandırdığı yatırımlarla büyük bir dönüşüme imza atan Mamak Belediyesi yeni bir tesisin açılışını yaparak Mamaklıların hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

11.10.2014 10:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak'a kazandırdığı yatırımlarla büyük bir dönüşüme imza atan Mamak Belediyesi yeni bir tesisin açılışını yaparak Mamaklıların hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

Mamak'ın çeşitli mahallelerinde yaptığı yatırımlarla kültürel ve sosyal hizmet binaları inşa eden Mamak Belediyesi Şafaktepe Mahallesi'nde inşa ettiği Şafaktepe Konağı'nın açılışını gerçekleştirecek. Kültürü ve modern mimariyi buluşturan Şafaktepe Konağı 10 dönümlük proje alanında üç katlı olarak inşa edildi. Şafaktepe Mahallesi'ni cazibe merkezi haline getirecek yatırımlardan biri olan konak başta mahalle sakinleri olmak üzere tüm Mamaklılara eğitim, kültür, sanat ve spor hizmeti verecek. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Konak kültürünü modern zamanlara uyarlayarak tasarladığımız Şafaktepe Konağı mahallede birçok hizmeti bir arada sunacak. Tam bir kompleks olarak tamamladığımız konağımız Mamak'ta yaptığımız diğer bir çok yatırım gibi son derece fonksiyonel" dedi.

18 EKİM'DE HİZMETE AÇILIYOR

Çok amaçlı olarak inşa edilen mahalle konağının içerisinde düğün salonu, fitness salonu, bilgi evi, derslikler, bilgisayar odaları ve etüt odaları bulunuyor. Konağın dış kısmında ise seyir terasları ve dinlenme alanları bulunuyor. Mamak Belediyesi, Şafaktepe Konağı'nı 18 Ekim'de hizmete açacak. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şafaktepe Konağı Açılışa Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement