Safranbolu Belediye Başkanı Aksoy'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Safranbolu Belediye Başkanı Aksoy'a Ziyaret

Safranbolu Belediye Başkanı Aksoy\'a Ziyaret

Safranbolu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Deniz, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy'u ziyaret etti.

06.09.2016 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Safranbolu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Deniz, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy'u ziyaret etti.

Belediye Başkanı Aksoy, ziyarette yaptığı konuşmada, ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Safranbolu'nun hizmetin en güzeline layık olduğunu ifade eden Aksoy, güzel hizmeti yakalamak için alanında uzman bir ekip, çevre ve makine parkının gerektiğini söyledi.

Göreve geldiklerinde belediye bütçesinin 13 milyon lira olduğunu, şu anda 45 milyon lira bütçe olduğunu vurgulayan Aksoy, "Bu bütçe bize yine yetmiyor. Bütçenin en az 100 milyonu bulması gerekmektedir. Safranbolu'da pek çok alanı cazibe merkezi haline getirmemiz gerekmektedir. Bunun içinde daha çok çalışmamız lazım. Gezi alanlarını çoğaltmak, ilçemizi ziyaret eden misafirlerimizin en az 2-3 gün konaklamalarını temin etmek gibi. Yani kısaca turizmde kontrollü bir gelişme sağlamak gerekmektedir." diye konuştu.

Deniz ise, belediyenin kış aylarında kurduğu ekibin mükemmel şekilde çalıştığını belirtti.

Daha önce Gayzabaşı ve Köyiçi mevkilerinde bozuk yol nedeniyle zorluklar yaşadıklarını anlatan Deniz, yaptığı çalışmalardan dolayı belediyeye teşekkür etti.

Ziyaret sonunda Deniz, Aksoy'a teşekkür plaketi verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Safranbolu Belediye Başkanı Aksoy'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement