Safranbolu Belediye Başkanı Aksoy Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Safranbolu Belediye Başkanı Aksoy Açıklaması

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, "İstanbul'da ki 3. köprüye karşı çıkanlar, Safranbolu Hasan Dede Projesi'ne de karşı çıkıyor" dedi.

20.07.2015 17:04

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, " İstanbul'da ki 3. köprüye karşı çıkanlar, Safranbolu Hasan Dede Projesi'ne de karşı çıkıyor" dedi.

Aksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, tarihi bölgenin araç trafiğini çözecek ve seyir terası oluşturulacak Hasan Dede Projesi'yle 2 yıl uğraştığını 15 dakikada iptal edildiğini söyledi.

Mezarlık hizmet binası ve çevre düzenlemesiyle ilgili mahkemeye verildiklerini ve hala yargılandığını ifade eden Aksoy, "Bunlara kimler karşı çıkıyor çok iyi biliyorum. İstanbul'da ki 3. köprüye karşı çıkanlar, Safranbolu Hasan Dede Projesi'ne de karşı çıkıyor. Yine bunların yüzünden 2,5 sene geciken Marmaray Projesi var. Korkumuz bu durum bizlerinde başına gelecek. Ben Safranbolu halkından rica ediyorum, lütfen Safranbolulu olarak duyarlılığınızı gösteriniz, karşısında durunuz. Değerli hemşehrilerim bu projeye bir siyasi parti karşı çıkıyor. Bu siyesi partinin güdümüne de tüm Safranbolu halkı mahkum ediliyor" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Safranbolu Belediye Başkanı Aksoy Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement