Safranbolu'da Japonca Dil Kursu - Son Dakika
Yerel

Safranbolu'da Japonca Dil Kursu

Safranbolu Belediyesi bünyesinde bulunan Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi (SAKEM) , 108 değişik branşta verdiği kurslara Japonca dil kursunu da ekledi.

27.04.2016 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Safranbolu Belediyesi bünyesinde bulunan Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi (SAKEM), 108 değişik branşta verdiği kurslara Japonca dil kursunu da ekledi.

Halk Eğitim Merkezi ile birlikte gerçekleştirilecek olan Japonca dil kursu önümüzdeki günlerde başlayacak. İlçelerinde Türk Japon ilişkileri ve dostluğunun yapılacak kursla pekişeceğini belirten Belediye Başkanı Necdet Aksoy, "Safranbolu'muz bir turizm kenti. Dolayısı ile yabancı dil en çok ihtiyaç duyduğumuz gerçeklerden bir tanesi. Bu nedenle Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezimiz tarafından verilen yabancı dil eğitimlerine bir yenisini, Japoncayı da eklemeyi uygun gördük. Kentimize uzak doğudan çok sayıda ziyaretçi gelmekte. Bu nedenle özellikle esnaflarımızın bu kursu tercih etmelerini tavsiye ediyorum. İnşallah bu tür kursları arttırarak devam ettireceğiz. Amacımız Safranbolu'nun turizm çıtasını en üst seviyelere çıkartmaktır." dedi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Safranbolu'da Japonca Dil Kursu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement