Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Yılmaz Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Yılmaz Açıklaması

Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Yılmaz Açıklaması

Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Yılmaz, öğrencilerin 3 aylık tatil süresini güzel değerlendirmeleri gerektiğini ifade etti.

12.06.2015 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Yılmaz, öğrencilerin 3 aylık tatil süresini güzel değerlendirmeleri gerektiğini ifade etti.

Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Yılmaz, bu 3 aylık tatil sürecinde dinlenerek, çok kitap okuyarak, seyahat ederek, sanat ve sporla ilgilenerek, ilgi alanlarına göre araştırmalar yaparak öğrencilerin yeni eğitim öğretim dönemine daha birikimli olarak başlamalarını arzu ettiğini belirtti.

Eğitim ve öğretim dönemini başarıyla bitiren öğrencileri kutladığını belirten Yılmaz, üzücü notları olan öğrencilerinde bu durumdan dersler çıkararak iyi bir çalışmayla telafi edeceklerine inandığını söyledi.

Öğrencileri geleceğe hazırlayan öğretmenleri de tebrik ettiğini ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz, "Gazi Mustafa Kemal'in 'Öğretmenler! Gelecek nesil sizin eseriniz olacaktır.' özdeyişinin ışığında geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirmek için verdiğiniz emek her zaman takdire değer. Öğrencilerimizin sevgi, saygı, hoşgörü, dostluk ve kardeşlik duygularıyla yoğuruyor olmanız, ülkemizi, milletimizi, insanı ve insanlığı yüceltecektir." dedi. Eğitim alanında kazanılan başarıların da öğretmenler sayesinde olduğunu söyleyen Yılmaz, yapılan çalışmaların başarıya dönüşmesi öğretmenlerin gayreti, emeği ve özverili çalışmaları ile mümkün olabileceğini belirtti.

"ÜZÜCÜ NOTLARIN TELAFİSİ OLUR, VELİLER DOĞRU REHBERLİK YAPMALI"

Açıklamasında velilere de seslenen Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Yılmaz, karne notlarının önemli olduğunu ancak asıl önemli olanın, karşılaşılan durum ne olursa olsun çocuklara duyulan güvenin ve desteğin sürdürülmesi olduğunu belirtti.

Üzücü notların telafisinin yapılabileceğini yineleyen Yılmaz, velilerin öğrencilere doğru rehberlik yaparak yanlarında olduklarını hissettirdiklerinde öğrencilerin hayallerini gerçekleştirerek amaçlarına ulaşabileceklerini belirtti ayrıca günümüzde bilgiye ulaşmanın kolaylaştığını ifade ederek velilerin bilgiyi kullanma ve bilgiyi üretme yolunda öğrencilere rehberlik etmeleri gerektiğini söyledi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Yılmaz Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement