Sağlık Çalışanları İçin Kura Çekildi - Son Dakika
Güncel

Sağlık Çalışanları İçin Kura Çekildi

Sağlık Çalışanları İçin Kura Çekildi

Şanlıurfa'ya atanan sağlık personellerinin görev yerleri çekilen kura ile belirlendi.

25.08.2015 10:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2015/1 KPSS sonucuna göre Şanlıurfa'ya atanan sağlık personellerinin kura çekimi Şanlıurfa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğince gerçekleştirildi. Urfa'ya ataman hekimler kura işlemine tabu tutulmadı.

Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine 2015/1 Kamu Personeli Seçme Sınavı sonucuna göre Urfa'ya atanan personellerin kurası gerçekleştirildi.

Kura çekimi, Şanlıurfa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. M. Cihan Ekmen başkanlığındaki komisyon ile birlikte dün saat 08:30`da Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Nikah-Konferans-Sergi Salonunda (Urfa City AVM ) gerçekleşti.

390 personelin katılımıyla her personel kura ile kendi hastanesini seçti. Urfa'ya atanan hekimler nokta tayin olduğu için kura işlemine tabi tutulmadı.

Şanlıurfa Kamu Hastaneler Birliğinin kurulduğundan bu yana ilk kez 567 personelin atamasının yapıldığı belirtildi.

Urfa'ya ataması yapılan 390 yardımcı sağlık personeli,(Hemşire, Lab. Tek, Anestezi, Diyetisyen, Fizyoterapist, Avukat, Mühendis vs.) ile 177'sinin hekim olduğu açıklandı.

Ayrıca bu hekimlerden 152'sinin pratisyen 25'in ise uzman hekim olduğu bildirildi. Ayrıca atanan hekimler arasında birçok ilde bulunmayan branşların çocuk endokrinolojisi, çocuk gastroenterolojisi gibi branşların da bulunduğu doktor atamaları da gerçekleşti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Sağlık Çalışanları İçin Kura Çekildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement