Sağlık-Sen'den Özgür Gündem Gazetesine Kınama - Son Dakika
Yerel

Sağlık-Sen'den Özgür Gündem Gazetesine Kınama

Sağlık-Sen\'den Özgür Gündem Gazetesine Kınama

Sağlık Sen Batman Şube Başkanı Zahir Seven, içeriğinde hakaret olduğu iddia karikatür nedeniyle Özgür Gündem Gazetesine tepki gösterdi.

11.03.2016 13:47

Özgür Gündem Gazetesi kınandı

Kadınlar Günü nedeniyle içeriğinde Hz.Peygamber ile dalga geçildiği iddia edilen karikatüre Sağlık-Sen Batman Şubesinden tepki geldi.

Sağlık-Sen Şube Başkanı Zahir Seven, hem karikatürist ve hem de gazeteye sert eleştiride bulundu.

Seven, açıklamasında "Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle ulusal bir gazetede yayınlanan bir karikatür günün anlam ve önemine gölge düşürmüştür. Her insanın en değerli varlığı aynı zamanda bir kadın olarak annelerimizi överek değerini vurgulayan Peygamber Efendimiz (A.A.V.)'i anlayamayan bir zihniyet efendimizin hadis-i Şerifleriyle dalga geçmeye kalkışmıştır. Charle Hebdo mantığının yerli versiyonunun da Müslüman halkımıza ne kadar Fransız kaldığının bu toplumun dini değerlerinden ne kadar uzak olduğunun acı bir yansıması olan bu tür hezeyanlar ne tarafımızca ne de Müslüman halkımız tarafından asla kabul edilemez. Kadına yönelik her türlü şiddetin karşısında olarak, dini değerlerimize yönelik bu tür akıl almaz küstahlıkları şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Sağlık-Sen'den Özgür Gündem Gazetesine Kınama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement