Sağlık-Sen Eskişehir Şubesi Başkanlık Seçimi - Son Dakika
Yerel

Sağlık-Sen Eskişehir Şubesi Başkanlık Seçimi

Sağlık Sen Eskişehir Şube Başkanlığına aday olan Hasan Hüseyin Köksal, "Proje üreten ve yaptığı projelerle hem sağlık çalışanlarına hem de sağlık sistemine katkı sunan bir sendika olmak istiyoruz" dedi.

28.09.2014 18:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanlığına aday olan Hasan Hüseyin Köksal, "Proje üreten ve yaptığı projelerle hem sağlık çalışanlarına hem de sağlık sistemine katkı sunan bir sendika olmak istiyoruz" dedi.

Köksal, kent merkezinde bulunan bir otel'de sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi. 26 Ekim'de yapılacak 4. Olağan Kongre'de başkan seçilmesi halinde insan onuruna yakışan bir sendikacılık sürecini devam ettireceğini dile getiren Köksal, "Proje üreten ve yaptığı projelerle hem sağlık çalışanlarına hem de sağlık sistemine katkı sunan bir sendika olmak istiyoruz" ifadesini kullandı.

Sorunların çözümüne yönelik gerekli akademik çalışmalarda yer alan vizyonu geniş bir sendika oluşturmak niyetinde olduklarını belirten Köksal, şunları kaydetti:

"İstişare kültüründen vazgeçmeyerek her bir üyesine tam anlamıyla güvenen ve aynı zamanda kendisine güvenilen bir teşkilat ruhuyla hareket etmek istiyoruz. En önemlisi de gerektiğinde iletişim becerilerini kullanmasını bilen, çözüme ulaşmak adına hukuksal ve eylemsel sendikacılığın en iyi örneğini sergileyen güçlü bir sendika hayal ediyoruz." - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sağlık-Sen Eskişehir Şubesi Başkanlık Seçimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement