Sağlıklı Bebekleri, Sağlıklı ve Mutlu Anneler Büyütür - Son Dakika
Güncel

Sağlıklı Bebekleri, Sağlıklı ve Mutlu Anneler Büyütür

Sağlıklı Bebekleri, Sağlıklı ve Mutlu Anneler Büyütür

Hatice Teyze mağazasında sunulan Has Zeytinyağı ve Bebek sabunlarıyla, yeni nesil sağlıklı ürünler ile tanışıyor, anneler huzur buluyor.

05.05.2016 16:05  Güncelleme: 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

8 aylık özel budama ve bakım yöntemleriyle, Milas'ta özenle yetiştirilen zeytin ağaçlarından üretilen Hatice Teyze sabunları, annelere rahat bir nefes aldırıyor. Doğal ürünlerden yetiştirilerek, mucizevi etkiler yaratan, tamamıyla saf yağlardan üretilen Hatice Teyze Bebek Sabunları, her annenin dileyeceği doğal bir bakım aracı oluyor.

E vitamini deposu olan Hatice Teyze'nin Bebek Sabunu, bebeklerin cildini nemlendirerek cildin hava almasını sağlıyor. Böylece bebeklerin yumuşacık ciltleri korunmuş oluyor. Hem yıkanma hem de bakım sırasında bebeklere doğanın ve doğallığın şevkatiyle tanıştıran Hatice Teyze sabunlarının özel aroması sayesinde bebekler rahatça uyuyor. Saç köklerini besleyip diplerini güçlendiren Hatice Teyze Bebek Sabunları, hızlı boy uzama durumlarında meydana gelen çatlakları da önlüyor.

Hatice Teyze "sağlıklı bebekleri sağlıklı ve mutlu anneler büyütür" diyerek saf Zeytinyağlı sabunun içeriğinde bulunan patchouli ve limon otu yağları ile, bedenle birlikte ruhu da özel bir bakıma alıyor. Cilt hücrelerinin yenilenmesini destekleyen, nem oranını dengeleyen patchouli, yaralı, hasar görmüş ciltte ve hızlı kilo alıp verme, ani boy uzaması, hamilelik dönemi gibi durumlarda oluşan cilt çatlaklarında, ayaklarda oluşan viral ve fungal rahatsızlıklarda iyileştirici etkilere sahip. Bedendeki etkileri ile adeta bir şifa kaynağı olan patchouli'nin zihni arındıran, kararsızlık yaşanan dönemlerde adeta terapi etkisi gösteren, ruhu yatıştıran, gerginliği azaltan etkileri de oldukça iddialı. Limonotu ise kaybettiğiniz enerjiyi hem bedeninize, hem de ruhunuzu geri kazandıran çok özel bir içerik. Ayrıca konsantrasyonu arttıran ve moral bozukluklarına iyi gelen özellikleri de bulunuyor.

Hamilelikte oluşan çatlaklardan, bebeklerin hassas ciltlerini besleyen ve bebeksi ciltlere sahip olmak isteyenler için organik zeytinyağı kullanılarak üretilen, hiçbir renk ve koku maddesi içermeyen Hatice Teyze sabunları en sağlıklı temizleyici ve nemlendirici ürününüz olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sağlıklı Bebekleri, Sağlıklı ve Mutlu Anneler Büyütür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement