Sağlıklı Yaşam Araçlarının Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Sağlıklı Yaşam Araçlarının Çalışmaları

Sağlıklı Yaşam Araçlarının Çalışmaları

Sağlıklı Bakanlığı tarafından Tekirdağ’a tahsis edilen 3 adet Sağlıklı Yaşam Aracı ve ekibinin, dur durak bilmeden çalıştığı bildirildi.

30.06.2016 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlıklı Bakanlığı tarafından Tekirdağ'a tahsis edilen 3 adet Sağlıklı Yaşam Aracı ve ekibinin, dur durak bilmeden çalıştığı bildirildi.

Tekirdağ Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Toplumun ve bireyin sağlığı ile ilgili farkındalık ve kontrol yeteneklerinin arttırılması, halk sağlığının korunması ve geliştirilmesinin sağlanması, hastalık risklerinin azaltılması ve önlenmesi, sağlık okuryazarlığı kazandırmak, Bakanlığımızın çalışma ve kampanyalarından toplumun ve bireyin daha fazla bilgi edinmesinin sağlanması amacıyla hayata geçirilen 'Sağlıklı Yaşam Araçları' projesi kapsamında ilimize tahsis edilen 3 adet Sağlıklı Yaşam Aracı ile yollardayız. Gezici sağlık araçlarımız ilçelerimize semtlere, pazaryerlerine, halkın yoğun olduğu yerlere, okullara giderek sağlıklı yaşam kültürü, hareketli yaşam, sağlıklı beslenme, sağlık okuryazarlığı ile ilgili görsel ve yazılı materyallerin dağıtımını yaparak halkımızı bilgilendirmektedir" denildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sağlıklı Yaşam Araçlarının Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement