Sahil Güvenlik Komutanlığının 34. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Güncel

Sahil Güvenlik Komutanlığının 34. Kuruluş Yıl Dönümü

Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın 34. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla şehit ve gazi aileleri iftarda bir araya geldi.

18.06.2016 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın 34. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla şehit ve gazi aileleri iftarda bir araya geldi.

Mersin Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Mersin Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı'nda görev yapan "T.C. Sahil Güvenlik Yaşam Gemisi"inde düzenlenen iftar programı Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Kıdemli Albay Fatih Erhan, etkinlikte yaptığı konuşmada, Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın kuruluşunun 34. yıl dönümünde iftar programına katılan şehit ve gazi ailelerine teşekkür etti.

Denizleri "Mavi Vatan" olarak nitelendirdiklerini ifade eden Erhan, komutanlık olarak önceliklerinin insan hayatını kurtarmak ve her türlü yasa dışı faaliyetle mücadele etmek olduğunu aktardı.

İftar yemeğinde Mersin Valisi Özdemir Çakacak ve eşi Kevser Çakacak şehit aileleri ve gazilerle sohbet ederek şehit çocuklarıyla yakından ilgilendi.

Düzenlenen etkinliğe, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan, Vali Yardımcıları Cezmi Türk Göçer, Ogün Bahadır ve Aylin Kırcı Duman, İl Jandarma Komutanı Ömer Uyan, İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ, Mersin Merkez Komutanı Ekrem Özer, askeri erkan ile şehit ve gazi aileleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sahil Güvenlik Komutanlığının 34. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement