Sahiller Sporla Şenleniyor Projesi - Son Dakika
Spor

Sahiller Sporla Şenleniyor Projesi

Kastamonu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce hazırlanan "Sahiller Sporla Şenleniyor" Projesi, İnebolu ilçesinde hayata geçirildi.

26.01.2016 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce hazırlanan "Sahiller Sporla Şenleniyor" Projesi, İnebolu ilçesinde hayata geçirildi.

İnebolu'da 310 kişinin kayıt yaptırdığı proje kapsamında ilk antrenman 25 Ağustos Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

Kastamonu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Adem Keloğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilk kez 2013 yılında uygulanan projeyi bu yıl da hayata geçirdiklerini belirterek, "Bu projenin ilçenin spora bakış açısını değiştirdiğine inandık ve meyvelerini aldık" dedi.

Projeye İnebolu'da 310 başvuru aldıklarını ifade eden Keloğlu, "Hedefimiz ilçelerimizde sporu yaygınlaştırmak, tesislerimizi çalışır hale getirmek, çocuklarımızın talini hoş bir şekilde geçirmelerini sağlamaktır" diye konuştu.

İnebolu, Abana, Bozkurt ve Çatalzeytin ilçelerinde okulların yarı yıl tatilinde uygulanacak projede 5-17 yaş arası çocuklar için salon atletizmi, badminton, basketbol, hentbol, judo, kick-boks, masa tenisi, tekvando ve voleybol dallarının yer aldığını dile getiren Keloğlu, 3-7 yaş arası çocukların da cimnastik branşına kayıt yaptırabildiklerini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Sahiller Sporla Şenleniyor Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement