Şahinbey Belediyesi Mahallelerde Eski Ramazanları Yaşatıyor - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Belediyesi Mahallelerde Eski Ramazanları Yaşatıyor

Şahinbey Belediyesi Mahallelerde Eski Ramazanları Yaşatıyor

Şahinbey Belediyesi, Hacıvat-Karagöz oyunu, keloğlan ve ibiş gösterileri yanı sıra kukla ve orta oyunları ile izleyenlere nostalji yaşatıyor.

04.07.2014 13:14  Güncelleme: 14:20

Ramazan etkinliklerini mahallelere taşıyan Şahinbey Belediyesi, Hacıvat-Karagöz oyunu, keloğlan ve ibiş gösterileri yanı sıra kukla ve orta oyunları ile izleyenlere nostalji yaşatıyor.

Ramazan ayı boyunca 20 farklı mahallede etkinlik düzenleyen Şahinbey Belediyesi'nin 60 Yıl Mahallesinde bulunan Mehmet Akif Ersoy Sosyal tesisi önünde düzenlenen etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Etkinliğe katılan vatandaşlar, mahallelerinde düzenlenen etkinliğin kendilerine eski ramazanları hatırlattığını belirterek, "Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na böyle bir etkinliği mahallemizde düzenlediği için çok teşekkür ediyoruz. Hacıvat-Karagöz, keloğlan, ibiş, kukla ve orta oyunlarını gençlik yıllarımızda ramazan gecelerinde izlerdik. Şimdi bu eğlenceleri görünce çok duygulandık. Eski günleri yeniden çocuklarımız ve torunlarımızla birlikte yaşama imkanı bulduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dediler. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey Belediyesi Mahallelerde Eski Ramazanları Yaşatıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement