Şahinbey Belediyesi'nden Kırsal Mahallelere Kilitaşı - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Belediyesi'nden Kırsal Mahallelere Kilitaşı

Şahinbey Belediyesi\'nden Kırsal Mahallelere Kilitaşı

Mesafe gözetmeden her mahalleye eşit hizmet anlayışıyla hareket eden Şahinbey Belediyesi, mahalle olan köylerde kilit taşı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

11.09.2015 17:54

Mesafe gözetmeden her mahalleye eşit hizmet anlayışıyla hareket eden Şahinbey Belediyesi, mahalle olan köylerde kilit taşı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Cevizli Mahallesi'nde kilit taşı çalışması yaparken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipleri ise mahallede park yenileme çalışmaları yaptı.

İhtiyaç duyulan her yerde çalışmalarını sürdüren Şahinbey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Cevizli Mahallesi'nde kilit taşı, parke, bordür ve kaldırım çalışması yaptı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise aynı mahallede park yenileme çalışması yaparak çocuklar için yeni oyun grupları koydu.

"BÜTÜN VATANDAŞLARA EŞİT HİZMET"

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ihtiyaç duyulan bütün mahallelerde Şahinbey Belediyesi olarak hizmet verdiklerini söyleyerek, "Büyükşehir Yasası'nın çıkmasının ardından son bağlanan mahalle ve orman köyleri ile birlikte toplamda 80 kırsal mahalleye hizmet götürmeye başladık. Gerek bizim tespit ettiğimiz, gerekse vatandaşlarımızın isteği doğrultusunda bu kırsal mahallelerimizde parke ve kilit taşı çalışmaları yapıyoruz. Yine bu mahallelerimizde varsa eski parklarda yenileme, yoksa da yeni park yapma çalışmaları yapıyoruz. Bizim için her mahallemiz değerlidir. Bütün vatandaşlarımıza eşit hizmet götürmeye çalışıyoruz. Halkımız yapılan hizmetlerin en iyisini hak ediyor. Bu amaçla bütün ekiplerimiz gece, gündüz demeden çalışıyor. Belediyemizi arayarak istekte bulunan her mahallemize, her vatandaşımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Ben şimdiden bütün kırsal mahallelerimizde yapılan çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

MUHTAR TURGUT: "SON 1 YILDA BÜTÜN EKSİKLERİMİZ TAMAMLANDI"

Yıllardır böyle bir hizmet almadıklarını ifade eden Cevizli Muhtarı Rüstem Turgut ise, "Son bir yıldır Şahinbey Belediyesi tarafından bütün eksikliklerimiz tamamlandı. Halı sahamız yapıldı, parkımız yapıldı, bütün sokak ve caddelerimizin kilit taşı yapıldı. Hemen hemen hiçbir eksiğimiz kalmadı. Meydanımız daha önce çok kötüydü, sokaklarımızda insanlarımız yürüyemiyordu. Allah razı olsun, Başkanımız Tahmazoğlu sayesinde bütün eksikliklerimiz tamamlandı. Yapılan bütün çalışmalar için başkanımıza ve Şahinbey Belediyemizin ekiplerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey Belediyesi'nden Kırsal Mahallelere Kilitaşı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement