Şahinbey Belediyesinden Kar Yağışı Hazırlığı - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Belediyesinden Kar Yağışı Hazırlığı

Şahinbey Belediyesince beklenen kar yağışı öncesi hazırlıkların tamamlandığı bildirildi.

30.12.2015 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediyesince beklenen kar yağışı öncesi hazırlıkların tamamlandığı bildirildi.

Şahinbey Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bu hafta sonu beklenen kar yağışı için bütün hazırlıkları tamamladıklarını belirterek, Fen İşleri Müdürlüğü bünyesindeki karla mücadele ekibinin kar yağışına hazır olduğunu aktardı.

Tahmazoğlu, şunları kaydetti:

"Hava tahminlerine göre Gaziantep, bu hafta sonu itibariyle yılın ilk karıyla tanışmış olacak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Şahinbey Belediyesi olarak karla mücadeleye hazırız. Gerekli stoklarımızı yaptık. Şu anda 3 bin ton tuz ve 40 ton çözeltimiz hazır. Bunun dışında ihtiyaca göre araç sayısı arttırılabilecek. Tuzlama araçları, greyderler ve kepçelerimiz, şu anda hazır. Bu araçlarımızdan 8'i hem tuzlama yapabiliyor, hem önünde kepçesiyle kar küreme yapabiliyor. Toplam 700 personelimiz hazır ve görev yerleri belirlenmiş durumda."

Tahmazoğlu, şantiye alanına kurdukları kriz masasıyla da olası aksamaların önüne geçeceklerini belirterek, GPRS üzerinden karla mücadele ekiplerinin takip edildiği kriz masasında, her ekibe verilen telsizle güçlü bir iletişim ağı oluşturulduğunu bildirdi.

Tahmazoğlu, son teknolojinin kullanıldığı kriz masasında uydudan yapılan takiple gerek görülen noktaya en yakın ekibin sevk edilmesinin sağlanacağını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şahinbey Belediyesinden Kar Yağışı Hazırlığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement