Şahinbey Voleybol Takımı Transferlere Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Voleybol Takımı Transferlere Devam Ediyor

Şahinbey Voleybol Takımı Transferlere Devam Ediyor

Acıbadem 1. Lig’e yükselen Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol takımı iyi bir kadro oluşturmak için transferlere devam ediyor.

23.07.2014 13:34

Acıbadem 1. Lig'e yükselen Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol takımı iyi bir kadro oluşturmak için transferlere devam ediyor. Şahinbey Belediye Voleybol takımı, 4 Eylül Belediye spor Kulübünün Pasörü 1989 doğumlu ve 1,98 boyunda Eren Öner ile anlaşma imzaladı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Şahinbey Belediye Gençlik ve spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel ile imza atarak el sıkışan Pasör Eren Öner yeni sezonda Şahinbey Belediye Voleybol takımı forması giyecek. Geçen sezon Şahinbey Belediye Spor'la karşılaştıklarını hatırlatan Pasör Eren Öner, "Şahinbey Belediye Voleybol takımımız şampiyon olarak, Acıbadem birinci ligine yükseldi. Bu takımda olmaktan gurur duyuyorum" dedi.

Transfer çalışmaları ile ilgili bilgi veren Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, "Acıbadem Erkekler birinci ligine yükselen Şahinbey Voleybol takımımızda iyi bir kadro oluşturmak için hızlı bir şekilde transfer çalışmalarımızı yapıyoruz. Bugüne kadar Sekiz sporcumuzla transfer çalışması yaptık. Şuanda bir yabancı sporcu ile görüşmelerimiz devam ediyor. En kısa zamanda yabancı sporcumuzu da renklerimize katarak, yolumuza tam hız devam edeceğiz. Sporcumuz Eren Öner ile bir yıllık sözleşme imzaladık. Hem kulübümüze hem de Gaziantep'imize hayırlı uğurlu olur. Bu sezonda sporcularımıza güveniyoruz. Birlik içerisinde iyi bir başarı elde edeceklerine eminim" dedi.

1989 doğumlu Eren Öner, voleybola 1996 yılında Arkas Spor alt yapısında başladı. Arkas Sporda İspanyol Milli takım çalıştırıcısı Fernando Munoz Benitez ve Kanada Milli takım çalıştırıcısı Glenn Hogh ile çalıştı. 2012-2013 sezonunda Gümüşhane Torul Sporda, 2013-2014 sezonda ise 4 Eylül Belediye Spor Kulübünde oynadı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey Voleybol Takımı Transferlere Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement