Sahte Binbaşı Düğün Alışverişi Yaparken Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Sahte Binbaşı Düğün Alışverişi Yaparken Yakalandı

Sahte Binbaşı Düğün Alışverişi Yaparken Yakalandı

Adana'da kendisini binbaşı olarak tanıtarak 12 kadını dolandırdığı iddiasıyla aranan 42 yaşındaki Ali Yaşar, nişan yaptığı bir kadınla düğün alışverişi yaparken yakalandı.

18.05.2016 10:55

Adana'da kendisini binbaşı olarak tanıtarak 12 kadını dolandırdığı iddiasıyla aranan 42 yaşındaki Ali Yaşar, nişan yaptığı bir kadınla düğün alışverişi yaparken yakalandı. Hakkında kesinleşmiş hapis cezası olan sahte binbaşı tutuklandı.

Sosyal medyadan tanıştığı kadınlara, kendisini Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev yaptığını anlatan Ali Yaşar, binbaşı rütbesinde olduğunu ve istihbarat subayı olduğunu söyleyerek yakınlık kurdu. Evlilik vaadinde bulunduğu 12 kadından düğün masrafı diyerek yaklaşık 150 bin TL para alan Ali Yaşar ortadan kayboldu.

Dolandırıldıklarını anlayan kadınların şikayeti üzerine açılan davalardan Ali Yaşar hakkında yakalama kararı çıktı. Yargılandığı başka bir dolandırıcılık olayından da 6 yıl 7 ay 12 gün hapis cezası aldı. Ali Yaşar'ı yakalamak için çalışma başlatan Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği ekipleri, zanlının düğün hazırlığı yaptığını belirledi. Ali Yaşar'ı takibe alan polis, nişanlısı olarak tanıttığı genç kadınla düğün alışverişi yaparken yakaladı.

Gözaltına alınan Ali Yaşar'ın üzerinden 'infaz koruma memuru' tanıtım kartı ele geçirildi. Sahte binbaşı Ali Yaşar'ın evinde yapılan aramada ise binbaşı üniforması ile çekilmiş fotoğraflar, üniformalar ile 'İstihbarat Binbaşı Barış K.' adına kaşe ele geçirildi. İsmi açıklanmayan kadına da kendisini binbaşı olarak tanıttığı belirlenen Ali Yaşar, tutuklandı.

- Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sahte Binbaşı Düğün Alışverişi Yaparken Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement