Sakarya Besihanene Sahibi İşyerine Tahsilata Gelen Üç Kişiyi Vurup Kaçtı - Son Dakika
Güncel

Sakarya Besihanene Sahibi İşyerine Tahsilata Gelen Üç Kişiyi Vurup Kaçtı

Sakarya Besihanene Sahibi İşyerine Tahsilata Gelen Üç Kişiyi Vurup Kaçtı

Akyazı İlçesinde besihanesi bulunan Oktay Bakan, geceyarısı işyerine gelen üç kişiyi yaptıkları tartışma sonrasında tabanca ile vurarak kaçtı.

23.03.2015 12:40

Akyazı İlçesinde besihanesi bulunan Oktay Bakan, geceyarısı işyerine gelen üç kişiyi yaptıkları tartışma sonrasında tabanca ile vurarak kaçtı. Saldırıda yaralanan üç kişi hastaneye kaldırıldı.

Akyazı'nın Yağcılar Mahallesinde dün gece saat saat 23.00 sıralarında Oktay Bakan'a ait büyükbaş besi ahırına gelen Fatih Yolcu (36), Turgay Karahan (28) ve Kadir Kalyoncu (24) besihane sahibi Oktay Bakan ile tartıştılar. Tartışma bir anda kavgaya dönüştünce Oktay B. üç kişiye tabanca ile ateş etti. Olayda çeşitli yerlerinden yaralanan Fatih Yolcu, Turgay Karahan ve Kadir Kalyoncu özel araçlarla Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan müdahale sonrası Adapazarı'nda Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiler. Jandarma Olaya karışan Oktay Bakan'ı yakalama çalışması başlatırken saldırıda yaralanan üç kişinin besihaneye bir kişiye ait alacağı tahsilat yapmak için gittikleri öne sürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakarya Besihanene Sahibi İşyerine Tahsilata Gelen Üç Kişiyi Vurup Kaçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • yasib: İşiniz gücünuz bos konusmak yalan yalnis haberler cikarmayin ortaya 0 0 Yanıtla
  • aslanbey_5454: su testısı su yolunda kırılır dememiş atatlarımız boşuna 0 0 Yanıtla

Advertisement