Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu'na Ziyaret

Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı İsmet İskefiyeli ve beraberindeki heyet Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nu ziyaret etti.

18.08.2015 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı İsmet İskefiyeli ve beraberindeki heyet Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nu ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Toçoğlu, Hendek'in gerek ilçe belediyesi eliyle gerekse de Büyükşehir'in çalışmalarıyla gelişmeye devam eden bir ilçe olduğunu ve ilçe için beraberce çalışmayı sürdüreceklerini söyledi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak muhtarlarla iş birliğinin güçlenmesi için somut adımlar attıklarını dile getiren Toçoğlu, "Hayata geçirdiğimiz SEMOS uygulaması ve Tarımsal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı ile muhtarlarımız ile işbirliğimiz daha da güçlendi. Sayın Cumhurbaşkanımızın da muhtarlarımıza verdiği değere daima şahit oluyoruz. Biz de yerel yönetimler olarak muhtarlarımızla her zaman iş birliği içerisindeyiz" diye konuştu.

Hendek'te yaklaşık 3 milyonluk asfalt çalışması yaptıklarını belirten Toçoğlu, şunları söyledi:

" Çayırbaşı, Ortaköy, Beyköy, Yayalar, Hamitli, Servetiye ve Uzuncaorman Mahallelerinin grup yollarını asfaltladık. Yaklaşık 13 kilometrelik güzergahta 16 bin ton asfalt kullandık. Aynı zamanda SASKİ ekiplerimiz Hendek'in muhtelif bölgelerinde atıksu ve içme suyu tesisi çalışmalarını sürdürüyor. Hendek için çalışmalarımız artarak sürecek. Biz her fırsatta muhtarlarımızın hizmet ortaklarımız olduklarını yineliyoruz. Muhtarlarımızdan gelen her türlü talebe dönük yapıcı adımlar atmanın gayreti içerisindeyiz. Büyükşehir sınırlarının tamamında çevreden ulaşıma, asfalttan altyapıya kadar her alanda önemli çalışmalarımız oldu. Hendek de gerek ilçe belediyemiz eliyle gerekse de Büyükşehir'in çalışmalarıyla gelişmeye devam eden bir ilçemiz. Hendekli kardeşlerimizin şüphesi olamasın; ilçemiz için beraberce çalışmaya devam edeceğiz."

İskefiyeli de Sakarya Büyükşehir Belediyesinin tüm birimleri ile her zaman iş birliği içerisinde olduklarını belirterek, ilçeye kazandırılan hizmetler için Toçoğlu'na ve belediye yetkililerine teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement