Sakarya Büyükşehir Belediyesi Hentbol Takımı, 5'te 5'i Hedefliyor - Son Dakika
Yerel

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Hentbol Takımı, 5'te 5'i Hedefliyor

Takımın antrenörü Öztürk: "Sonraki maçlarda rahat edebilmemiz için ilk 5 maçımızda 5'te 5'i hedefliyoruz.

09.10.2014 12:43

Deplasmanlı 1. Hentbol Ligi ekiplerinden Sakarya Büyükşehir Belediyesinin Antrenörü Metin Öztürk, Muğla Belediyespor'la yapacakları maça ilişkin, "Sonraki maçlarda rahat edebilmemiz için ilk 5 maçımızda 5'te 5'i hedefliyoruz. Bunu da yapacak güçteyiz, inşallah Muğla'dan galibiyetle döneceğiz" dedi.

Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligdeki ikinci maçı 12 Ekim'de deplasmanda Muğla Belediyespor'la yapacaklarını söyledi.

Rakiplerinin geçen yıl birinci ligde olduğunu, bu yılki ilk maçlarını kazandıklarına dikkati çeken Öztürk, "Biz de ilk maçımızı kazandık. Dolayısıyla şu an için birbirimizi tanımıyoruz. İki takım da yeni transferler yaptı. Onun için iyi maç olacağını düşünüyoruz" diye konuştu.

Öztürk, deplasman maçlarının her zaman zor olduğunu anlatarak, hazırlıklara tüm hızıyla devam ettiklerini kaydetti.

Her maça galibiyet parolasıyla çıkacaklarını vurgulayan Öztürk, "Özellikle deplasmanda alınacak galibiyet, bizi çok daha rahatlatacaktır. O yüzden sonraki maçlarda rahat edebilmemiz için ilk 5 maçımızda 5'te 5'i hedefliyoruz. Bunu da yapacak güçteyiz, inşallah Muğla'dan galibiyetle döneceğiz" şeklinde konuştu. - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sakarya Büyükşehir Belediyesi Hentbol Takımı, 5'te 5'i Hedefliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement