Sakarya'da Asayiş Uygulaması - Son Dakika
Güncel

Sakarya'da Asayiş Uygulaması

Sakarya'da, polis ve jandarma ekipleri, kent merkezi, ilçeler, TEM Otoyolu giriş-çıkışları ve D-100 Karayolu'nda asayiş uygulaması gerçekleştirdi.

20.03.2016 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'da, polis ve jandarma ekipleri, kent merkezi, ilçeler, TEM Otoyolu giriş-çıkışları ve D-100 Karayolu'nda asayiş uygulaması gerçekleştirdi.

Kentte huzur ve güven ortamının sağlanması amacıyla alışveriş merkezleri çevrelerinde, bulvarlarda ve belirlenen bazı noktalarda İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı ekipleri geniş çaplı uygulama yaptı. Durdurulan araçlarda ve sürücülerde arama yapan ekipler, ayrıca kimlik taraması da gerçekleştirdi.

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Garnizon Komutanı Albay Emin Dursun ve İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı da uygulama yapılan noktalarda incelemelerde bulundu.

Vali Coş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, güvenlik kuvvetlerinin vatandaşın huzur ve güvenliği için 24 saat görev icra ettiğini söyledi.

Kamu düzeninin korunması, emniyet ve asayişin sağlanması, suç işleyen, işlemek isteyenlerin yakalanması ve önlenmesi amacıyla kentin önemli noktalarında tedbir alındığını vurgulayan Coş, "Bu çerçevede vatandaşlarımızdan gerekli desteği de görüyoruz. Güvenlik kuvvetlerimizin, vatandaşlarımızın sevgisiyle daha da güçlenmek suretiyle soğuk ve yağmura aldırış etmeden görevlerini titizlikle yaptıklarını bu denetlememiz esnasında gördük. Moral ve motivasyonu artırmak amacıyla inceleme ve denetlemelerimiz devam edecek." diye konuştu.

Coş, denetim sırasında vatandaşlarla güvenlik güçleri arasındaki sıcak ilişkiyi görme imkanı bulduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımıza güvenlik kuvvetlerimizin çalışmalarına verdikleri manevi destekten ötürü teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberliğimiz daha da güçlendikçe ve devam ettiği müddetçe milletimizi hiç kimse yıldıramayacak, terör yahut çeşitli sıkıntı ve belalarla milletimizi muzdarip edemeyecektir. Milletimizin birlik ve beraberliğini ne pahasına olursa olsun sağlayacağız. Sakarya'yı her türlü kötülükten muhafaza etmek için 24 saat görev başındayız."

Uygulamaya giren araç sürücüleri ve yolcularla kısa bir süre sohbet eden Vali Coş, yolculara baklava ikram ederek, "hayırlı yolculuklar" diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sakarya'da Asayiş Uygulaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement