Sakarya'daki Cinayet Davası - Son Dakika
Güncel

Sakarya'daki Cinayet Davası

Sapanca içesinde doktor Emine Küçük (42) ile ilaç mümessili Mustafa Bayrak'ı (31) öldürdükleri iddiasıyla 3 sanığın yargılanmasına devam edildi.

28.01.2016 18:01

Sapanca içesinde doktor Emine Küçük (42) ile ilaç mümessili Mustafa Bayrak'ı (31) öldürdükleri iddiasıyla 3 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Sakarya 3. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki ikinci duruşmaya, tutuklu sanıklar Mahmut Işık (26), Muhammet Ali Yıldız (25) ve Murat Bilgin (42), sanıkların yakınları ile taraf avukatları katıldı.

Önceki savunmalarını tekrar eden sanık Bilgin, olaya karışmadığını iddia etti. Kendisine kumpas kurulduğunu öne süren Bilgin, "Sanık Muhammet tarafından ben olaya karıştırılmaya çalışıldım. Benim tek suçum Muhammet'e güvenip kendisine silahımı vermemdir. Başka hiçbir aşamada bu eyleme katılmadım, suçsuzum. Bu nedenle mağduriyetime sebebiyet verilmemesi için tahliyeme karar verilmesini talep ediyorum" dedi.

Suçsuz olduğunu savunan sanık Mahmut Işık ise kendisinin üniversite 4'üncü sınıfta son döneminin kaldığını, tutukluluğunun mağduriyetine yol açtığını iddia etti. Maktulleri öldürmekten herhangi bir menfaatinin olamayacağını dile getiren Işık, "Öldürme olayına kesinlikle iştirak etmedim, suçsuzum. Tahliyeme karar verilmesini talep ediyorum" diye konuştu.

Sanık Muhammet Ali Yıldız ise bir diyeceğinin bulunmadığını söyledi.

Sanıkların tahliye talebini reddeden mahkeme heyeti, tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı 24 Mart'a erteledi.

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde TEM Otoyolu'ndaki tır parkında 26 Şubat'ta doktor Emine Küçük (42) ile ilaç mümessili Mustafa Bayrak'ın (31) cesetleri bulunmuş, olayla ilgili olarak Mahmut Işık, Muhammed Ali Yıldız ve Murat Bilgin tutuklanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sakarya'daki Cinayet Davası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement