Sakarya - Jandarmadan Ağlatan Babalar Günü Sürprizi - Son Dakika
Güncel

Sakarya - Jandarmadan Ağlatan Babalar Günü Sürprizi

Sakarya - Jandarmadan Ağlatan Babalar Günü Sürprizi

Jandarmadan ağlatan Babalar Günü sürpriziPAMUKOVA(Sakarya), (DHA) - SAKARYA'nın Pamukova İlçesi'nde jandarma ekipleri ilçenin en yaşlısı olan 109 yaşındaki Raşit Sevgi'yi ziyaret ederek Babalar Günü'nü kutladılar.

19.06.2016 17:17

Jandarmadan ağlatan Babalar Günü sürprizi

PAMUKOVA(Sakarya), (DHA) - SAKARYA'nın Pamukova İlçesi'nde jandarma ekipleri ilçenin en yaşlısı olan 109 yaşındaki Raşit Sevgi'yi ziyaret ederek Babalar Günü'nü kutladılar. Jandarmanın sürprizi karşısında duygulanan Raşit Sevgi ağladı.

Pamukova İlçe Jandarma Komutanlığı, Babalar Günü nedeniyle ilçenin en yaşlısı olan Raşit Sevgi'yi Hüseyinli Mahallesi'ndeki evinde ziyaret ettiler. Jandarmalar, Raşit Sevgi'nin elini öperek Babalar Günü'nü kutladılar. Eşini yıllar önce kaybeden, 3 çocuğu ise başka yerlerde yaşayan Raşit Sevgi jandarmanın sürprizi karşısında duygulanarak ağladı. Yıllar önce yaşadığı anıları anlatan Raşit Sevgi, jandarmalara bir de Çanakkale savaşı ile ilgili şiir okudu. Raşit Sevgi okuduğu şiirle bu kez jandarmaları duygulandırdı. Jandarmalar daha sonra Raşit Sevgi'ye Babalar Günü nedeniyle hediyeler verdiler. Raşit Sevgi jandarmalara teşekkür ederken, jandarmaları uğurlarken el sallarken gözleri doldu.

HABER-KAMERA: İsmail ÇETİNTAŞ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakarya - Jandarmadan Ağlatan Babalar Günü Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement