Sakarya Otomobil, Bir Başka Kaza İçin Duran Kamyonun Altına Girdi 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Sakarya Otomobil, Bir Başka Kaza İçin Duran Kamyonun Altına Girdi 1 Ölü, 2 Yaralı

Sakarya Otomobil, Bir Başka Kaza İçin Duran Kamyonun Altına Girdi 1 Ölü, 2 Yaralı

Tem Otoyolunun Sakarya geçişinde gece meydana gelen kazada, daha önce meydana gelen kazaya yardım için emniyet şeridinde duran kamyonun altına giren otomobilde 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

27.03.2015 10:59

Tem Otoyolunun Sakarya geçişinde gece meydana gelen kazada, daha önce meydana gelen kazaya yardım için emniyet şeridinde duran kamyonun altına giren otomobilde 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Kaza TEM Otoyolu'nun Ankara istikametinde saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Recai Uslu yönetimindeki 41 TS 486 plakalı kamyonet kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Kazayı gören 28 K 5038 plakalı kamyonun şoförü Fikri Yüksel (33) aracı emniyet şeridine park ederek yardım etmek için olay yerine koştu. Bu esnada ise aynı istikamete giden Ali Atan(30) idaresindeki 34 BYG 42 plakalı otomobil önce kaza yapan kamyonete çarptı, daha sonra arıza şeridindeki kamyonun altına girdi. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri park halindeki kamyona çarpan otomobilde sıkışan 44 yaşındaki Yavuz Hayrioğlu'nun öldüğünü belirledi. Kazadan yaralı olarak kurtulan Ali Atan ve Recai Uslu Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kamyonun altına giren otomobilde hayatını kaybeden Yavuz Hayrioğlu ise kırım ekiplerinin uzun uğraşları sonucu sıkıştığı yerden çıkarıldı. Talihsiz adamın cansız bedeni olay yerinde yapılan savcı incelemesinin ardından cenaze aracıyla Akyazı İlçe Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Kaza sonrası otoyolun kaza yaşanan bölgesinde Ankara istikametinden trafik bir süre tek şeritle devam etti. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakarya Otomobil, Bir Başka Kaza İçin Duran Kamyonun Altına Girdi 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement