Çılgın Motorcudan Konvoylu Evlilik Teklifi - Son Dakika
Güncel

Çılgın Motorcudan Konvoylu Evlilik Teklifi

Çılgın Motorcudan Konvoylu Evlilik Teklifi

Motosiklet tutkunu genç, motosikletli arkadaşlarıyla konvoy yapıp, TEM Otoyol'ndan sevgilisinin bindiği otobüsün önünü kesip evlilik teklifi yaptı.

29.04.2016 13:38  Güncelleme: 15:29

Adapazarı'nda yaşayan motosiklet tutkunu Cihan Çiçek, terminalden İstanbul otobüsüne binen kız arkadaşı Seda Seferbaş'ın otobüsünü TEM Otoyolu'nda motosiklet konvoyuyla durdurarak, evlenme teklifi yaptı.

Çılgın Motorcudan Konvoylu Evlilik Teklifi
10 GÜN BOYUNCA HAZIRLIK YAPTI

Adapazarı'nda yaşayan motosiklet tutkunu Cihan Çiçek, motosikletçi arkadaşlarıyla birlikte kız arkadaşı Seda Seferbaş'a evlenme teklifi yapmak için 10 gün boyunca hazırlık yaptı.

Sakarya Motosikletçiler Spor Kulübü üyesi olan Cihan Çiçek, evlilik teklifi planını Sakarya Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde başlattı. Seda Seferbaş İstanbul'a gitmek için otobüse bindi. Cihan Çiçek bir süre sonra otobüsün arkasından arkadaşlarıyla birlikte oluşturdukları motosiklet konvoyuyla birlikte yola çıktı.

OTOBÜSÜN ÜNÜNÜ KESTİLER

TEM Otoyolu'na giren otobüsün yakınına kadar yaklaşan bir otomobilden "Ömrümün geri kalanı olur musun?" yazılı pankart açıldı. Pankartı ve arkasından gelen motosiklet konvoyunu gören genç kız şaşkına döndü.

Çılgın Motorcudan Konvoylu Evlilik Teklifi
HERKESİN ÖNÜNDE TEKLİF ETTİ

Konvoyun başında olan Cihan Çiçek, mola için dinlenme tesisine giren otobüsten inen Seda Seferbaş'a çok sayıda vatandaşın önünde evlenme teklifi yaptı. Teklifin yapıldığı sırada meşaleler yakılırken, vatandaşlar gence alkışlarla destek oldu.

Büyük heyecan yaşayan Seda Seferbaş, teklife "evet" dedi. Cihan Çiçek'in arkadaşları yaşananları kameralarla çekerken, hazırladıkları klibi sosyal medyada paylaştılar.

Çılgın Motorcudan Konvoylu Evlilik Teklifi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çılgın Motorcudan Konvoylu Evlilik Teklifi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement