Sakarya - Trafik Kazasında Ölen 5 Kişi Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Sakarya - Trafik Kazasında Ölen 5 Kişi Toprağa Verildi

Sakarya - Trafik Kazasında Ölen 5 Kişi Toprağa Verildi

Trafik kazasında ölen 5 kişi toprağa verildiSAKARYA'nın Akyazı İlçesi'nde otomobilin önünde gitmekte olan TIR'a arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ölen 5 kişi Karapürçek İlçesi'nde toprağa verildi.

16.03.2016 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trafik kazasında ölen 5 kişi toprağa verildi

SAKARYA'nın Akyazı İlçesi'nde otomobilin önünde gitmekte olan TIR'a arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ölen 5 kişi Karapürçek İlçesi'nde toprağa verildi. 6 yaşındaki Kübranur Bora'nın mezarına çok sevdiği elbisesi konuldu.

Dün, D-100 Karayolu Gebeş mevkiinde meydana gelen trafik kazasında önünde gitmekte olan TIR'a çarpan otomobilde bulunan 44 yaşındaki Tuncer Bora, eşi 34 yaşındaki Tülay Bora, kızları Kübranur Bora, Tuncer Bora'nın ablası 45 yaşındaki Leyla Çelik ile 9 yaşındaki oğlu Cuma Emre Çelik hayatlarını kaybetti. Kazada ölen 5 kişi için bugün Karapürçek Mesudiye Mahallesi'ndeki Merkez Camii'nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. 5 kişinin yakınları cenazelerin başında gözyaşlarına boğulurken, kılınan cenaze namazı sonra Mesudiye Mahallesi Mezarlığı'nda yan yana toprağa verildiler. Kübranur Bora'nın tabutunun ve mezarının üzerine çok sevdiği elbisesi konuldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakarya - Trafik Kazasında Ölen 5 Kişi Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement